Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért sírnak itt a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sírnak itt a férfiak, hogy a nőknek csak a magas, helyes, izmos pasik kellenek? Én folyamatosan ellenpéldákat látok.

Figyelt kérdés

Szóval rengeteg alacsonyabb, pocakos pasit làtok kézenfogva sètálni mőkkel, ilyenkor mindig ez a kategória meg az itteni pasik jutnak az eszembe.

De a csúcs ma volt. Buszmegàllóban várok, làtok egy srácot, àtlagmagas viszont kabáton keresztül is látszott, hogy borzasztóan sovány és görnyedt is volt. Nem volt divatos ruhában, sima bő farmer, kabát és egy ronda sapka. Arcra kifejezetten nem volt helyes, lapos arc, kis szemek, szemüveg, hófehèr bőr és borosta csak az állán.

Aztán meglepődve làttam hogy van barátnője, aki egy szèp formás csaj volt, sokkal divatosabb ruhában, barna bőrdzseki, szűk farmer, sàl, széo haj és kicsit magasabb is volt mint a pasi.

Egyáltalán nem illettek össze, a csaj kategóriákkal jobb volt, de csókolóztak meg a csaj mondta is neki hogy szereti.

Most akkor hogy is van ez a dolog?

2017. márc. 17. 19:32
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
33%

Miért sírnak itt a nők, hogy a férfiak csak dugni akarnak, amikor ma láttam egy nőt, akinek igazi barátja volt.

Most akkor hogy is van ez a dolog?

2017. márc. 17. 20:18
 22/57 anonim ***** válasza:
29%
Amúgy meg válaszolva a kérdésedre, a nők egy (nem túl nagy) része valóban beéri az átlagos férfiakkal, de a számuk elhanyagolható a magányos és átlagos adottságú férfiak számához képest.
2017. márc. 17. 20:24
 23/57 anonim ***** válasza:
68%
#21 Az úgy van, hogy sok férfi csak azért akar barátnőt, hogy legyen kivel rendszeresen dugni. :D Nem azért, mert fontos lenne nekik emberileg a másik.
2017. márc. 17. 20:25
 24/57 anonim ***** válasza:
51%
A linkelt képeken a férfiak vagy gazdagok,vagy csak összeálltak egy kép erejéig. Ennyi. Ez nem bizonyíték,mondom,majd ha saját bőrömön tapasztalom.
2017. márc. 17. 20:25
 25/57 anonim ***** válasza:
37%
#23 Az úgy van, hogy sok nő csak azért akar barátot/férjet, hogy legyen, aki eltartsa. :D Nem azért, mert fontos lenne nekik emberileg a másik.
2017. márc. 17. 20:28
 26/57 anonim ***** válasza:
92%
Én sem értem, mi is tök jól megvagyunk az asszonnyal: [link]
2017. márc. 17. 20:33
 27/57 anonim ***** válasza:
39%

@20

Azt a büdös eget, ezek csúnya férfiak??? Na jó, azt hiszem, nem is próbálkozok nőnél soha többet, ha ők csúnyák, akkor nem tudom, én mi vagyok...

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. márc. 17. 20:37
 28/57 anonim ***** válasza:
71%
#25 Ilyennel is találkoztam már. Meg olyannal is, ahol a srác tartatta el magát, az különösen tetszett :D De attól még tény, hogy az ismerkedő férfiak nagy részét a szex motiválja, és ettől egy nő nem fogja magát értékesnek érezni.
2017. márc. 17. 20:38
 29/57 anonim ***** válasza:
39%

[link]

Ezen a képen a pali pl. nekem simán bejön, nem kifejezetten "ugly", a lány sem igazi "hot girl", hanem egy átlaglány némi sminkkel. Mindketten mosolyognak, ez ad nekik egy igen jó kisugárzást.

2017. márc. 17. 20:45
 30/57 anonim ***** válasza:
17%
25# Meg az is tény, hogy a nők rendre azokat a férfiakat választják, akiknél egészen pontosan tudni, hogy soha nem fognak normális kapcsolatba belemenni. És mindannyian tudjuk, hogy miért.
2017. márc. 17. 21:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!