Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy átlagos nőnek nehezebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos nőnek nehezebb párt találnia, mivel jóval több a csinos nő, mint a helyes jó pasi?

Figyelt kérdés

Ha külsőt nézzük felszínes módon, akkor én azt látom, hogy szinte minden második nő helyes csinos, jól néz ki.

Viszont férfiak között ha mint 5.

A többi férfi vagy elhízott, vagy alacsony, vagy túl vékony stb. Olyan típus, ami nem vonzó a nőknek.

Így értelemszerűen, nehezebb egy nőnek társat találnia, maximum úgy hogy egy ilyen férfin többen osztóznak.

2017. márc. 17. 17:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Átlagos külsejű vagyok. Úgy látom, a nagyon szép lányok a legnagyobb kincseket pattintják le, így nekem van miből válogatnom. :D A mostani barátomra is a szép barátnőm azt mondta, nem járna vele, mert olyan átlagos kinézetű. Én viszont imádom őt. :D
2017. márc. 17. 20:22
 22/24 anonim ***** válasza:
28%
Hát nem tudom mit értesz te udvarlás alatt, de ha flörtöt meg ilyenek akkor persze. De nem hinném, hogy a nőnek is kéne virágot vinni, meg elhívni randizni a fickót.
2017. márc. 17. 20:25
 23/24 anonim ***** válasza:
Igen, a férfi kedveskedik dolgokkal, virággal, bókokkal (legalábbis némelyik). De lássuk be, azért van olyan nő is, aki képtelen reagálni ezekre, csak egy "köszönöm"-öt ereszt el egy öleléssel vagy csókkal megspékelve. Már írták előttem, és tényleg így is van...A párkapcsolat egy nagy játék és ha minkét fél részt vesz benne, akkor lesz csak tartós. Az, hogy egy nő "szép" rég nem elég ahhoz, hogy a kapcsolat sinen maradjon hosszútávon. Ez a szempont csak azoknak a pasiknak elég, akik jól akarják magukat érezni és már tudják a fejükben, hogy pár hónap, pár év múlva nem az adott hölggyel lesznek. Ahhoz tenni kell mindkét félnek, nem keveset.
2017. márc. 18. 08:45
 24/24 anonim ***** válasza:
Átlagosnak tartom magam és igen, elég frusztráló volt mikor már az ismerkedés fázisban a 3. pasi "lépett le" szó nélkül egy gyönyörű lánnyal. Viszont szerencsésnek tartom magam még így is, hisz nem felszínes alakokkal jöttem össze :)
2017. márc. 19. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!