Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos nőnek nehezebb párt találnia, mivel jóval több a csinos nő, mint a helyes jó pasi?
Ha külsőt nézzük felszínes módon, akkor én azt látom, hogy szinte minden második nő helyes csinos, jól néz ki.
Viszont férfiak között ha mint 5.
A többi férfi vagy elhízott, vagy alacsony, vagy túl vékony stb. Olyan típus, ami nem vonzó a nőknek.
Így értelemszerűen, nehezebb egy nőnek társat találnia, maximum úgy hogy egy ilyen férfin többen osztóznak.
Én általában azt szoktam látni, hogy jó pasik nagyon gyenge eresztésű nőkkel vannak és nem igazán értem.
Ugyanez megvan extra nő és gyenge pasas variációban is, de ott lehet tudni, hogy a rusnya pasi pénzes.
# 15
14-es vagyok. Igen sajnos ebben is egyet kell értsek sokszor, de én úgy vagyok vele, hogy a konzervatív viselkedést szeretem, ahol a férfi az irányító/kezdeményező (ezalatt nem elnyomót értek). Ha ez megvan egy férfinél, szerintem még a problémásabb viselkedésű nőből is jobbat tud kihozni.
"Ja, mondjuk a női udvarlással én nem értek egyet!"
Miért? Szerinted az nem egy kétoldalú folyamat? Attól, hogy a pasi kezdeményezi, alapvetően egy oda-vissza játékról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!