Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Alacsony lányok (165cm>)!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony lányok (165cm>)! Nektek az alacsonyabb (175cm>) vagy a magasabb 175-180cm-től feljebb) férfiak tetszenek inkább?

Figyelt kérdés
Persze, sokat számít a belső, meg az arc stb, na de mégis? Nektek a magasabban vagy az alacsonyabbak tetszenek jobban?
2017. márc. 17. 16:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
162 cm vagyok, számomra nem fontos annyira a magasság, a lényeg, hogy nálam azért magasabb legyen, de ha muszáj választani, akkor inkább a magasabb férfiak
2017. márc. 18. 22:44
 22/24 anonim ***** válasza:
Én 155 centi vagyok és én egy magasabb srácot hamarabb észreveszek, mivel én elég kicsi vagyok nagyobb biztonságban érzem magam olyasvalaki mellett aki magasabb
2017. márc. 19. 12:17
 23/24 Salilala ***** válasza:
92%

160 vagyok

Nekem centire nem igen számít, a lényeg hogy legyen nálam fél fejjel magasabb :) a 180+os langaléta alkat már nem jön be.

2020. szept. 3. 21:39
 24/24 anonim ***** válasza:
Nekem a magasság hótt mindegy, ameddig magasabb nálam sima cipőben, az pluszpont, ha fel tudok mellé venni egy magassarkút (mondjuk ez még 10 centis magassarkúval is 166 cm), de az sem annyira fontos. Tetszett már alacsonyabb és magasabb srác is. Akivel kapcsolatom volt, az 185 centis volt, de nem azért, mert csak az jön be, hanem mert benne találtam olyan férfit, aki belsőre és külsőre is tetszett és kölcsönösen vonzódtunk egymáshoz, később meg szerettük egymást.
2021. máj. 19. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!