Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Alacsony lányok (165cm>)!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony lányok (165cm>)! Nektek az alacsonyabb (175cm>) vagy a magasabb 175-180cm-től feljebb) férfiak tetszenek inkább?

Figyelt kérdés
Persze, sokat számít a belső, meg az arc stb, na de mégis? Nektek a magasabban vagy az alacsonyabbak tetszenek jobban?
2017. márc. 17. 16:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
77%

Csakis az alacsonyabbak, mivel én is alacsony vagyok és nem akarok nyújtózkodni felfelé.

Egyébként is az alacsony pasiknál több a jóképű. :)

2017. márc. 17. 17:48
 12/24 anonim ***** válasza:
47%

180-190 kozott legyen. 165 vagyok.

N

2017. márc. 17. 18:22
 13/24 anonim ***** válasza:
163cm vagyok szóval legyen alacsonyabb.
2017. márc. 17. 18:23
 14/24 anonim ***** válasza:
Én 145 cm er vagyok, tetszenek az alacsonyabb fiúk is viszont én nem nagyon tetszek nekik :D mindig is 170-180 cm eres pasik voltak akikkel jártam. Igaz hogy a 160cm eres fiúk is magasabbak nálam, viszont akkor is a magasabbak jönnek be jobban, mivel az férfiasabb a számomra.
2017. márc. 17. 18:25
 15/24 anonim ***** válasza:
69%

Őszinte leszek, sose foglalkoztam ezzel. Nálam legyen némileg magasabb, ez volt az összes kikötésem ezzel kapcsolatban.

156 centi vagyok (igazi törpecirkáló), volt már 190 cm magas párom is, de jelenlegi barátom 170 centi. Igazából bennem odáig fel sem merült, hogy ő alacsonynak számít, amíg egyszer el nem mondta, hogy emiatt gondjai voltak a csajozással. Nyilván láthattam volna, hogy alacsony, de nekem nem volt az, így nem is érdekelt.

Magas és alacsony srácoknak is vannak pozitívumai számomra. Egy magas nyilván nagyobb biztonságérzetet nyújt, sokszor arányosabbak is. Egy alacsonyabb viszont sokkal kényelmesebb, és neki is jobb, hogy nem kell annyira legörnyednie, mint mondjuk egy 185 centisnek.

De ez részemről tényleg nem volt sose szempont, ha egyébként szimpatikus a srác.

2017. márc. 17. 18:53
 16/24 Noémi Eleonóra ***** válasza:
A magasabb, mivel az én 177 centiméteremmel én is magas vagyok.
2017. márc. 17. 19:18
 17/24 anonim ***** válasza:
77%

Nekem az volt a kritérium, hogy NÁLAM magasabb legyen. Az egzakt szám sosem érdekelt kifejezetten. Szeretek magassarkút hordani, de a magam 163 centijéhez a 10-12 centis magassarkúval még a 175 centi teljesen korrekt magasság. De igen, nagyjából ez az a határ, amivel már elégedett vagyok, legalábbis a férfi részéről.

Amúgy, én tényleg próbálkoztam magasságtól függetlenül ismerkedni. Volt egyszer egy 164 centi magas pasim, iszonyúan zavart a magassága, pedig engem aztán rohadtul nem érdekelt soha, hogy hogy nézünk ki együtt, és nem is ezért zavart. Simán csak nem éreztem magam nőnek mellette, és őt sem éreztem férfinak- mondjuk erre a viselkedésével is rásegített.

2017. márc. 17. 19:41
 18/24 anonim ***** válasza:
155cm vagyok, így egy magasabb mellett kislánynak érzem magam még magassarkúban is. De mivel lapos talpúban ritkán vagyok a 170-et jó ha eléri, persze nem kitérium. A legjobb az 173-175cm
2017. márc. 17. 20:35
 19/24 anonim ***** válasza:
a magas pasik jobban tetszenek, de a magasság sose volt fő szempont
2017. márc. 18. 12:30
 20/24 anonim ***** válasza:
A magasabbbak tetszenek ,180 cm felettiek.
2017. márc. 18. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!