Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sombrero2017 kérdése:
Buszon, téren stb miért van az manapság, hogy a lányok bezárkóznak és a fülhallgatójukba lesznek szerelmesek, na meg a zenébe?
Figyelt kérdés
2017. márc. 17. 08:30
11/24 anonim válasza:
Van baratom, de ha nem lenne sem a buszmegalloban akarnek ismerkedni. Ut kozben zenet hallgatok, ez alap. Mellesleg a sracok is ezt csinaljak.
12/24 anonim válasza:
Mert van barátom, tehát nem akarok ismerkedni, otthon pedog nagyon ritkán van lehetőségem és időm zenét hallgatni, vagy könyvet olvasni és ezért imádok utazni, mert ilyenkor van erre lehetőségem :)
13/24 anonim válasza:
Van, hogy nem akar ismerkedni az ember.
14/24 anonim válasza:
Én nagyon gyakran utaztam régebben füles nélkül, de soha, egyszer sem szólítottak le, mert nem vagyok egy feltűnő jelenség. Mióta van barátom, nem is vágyom rá, imádok zenét hallgatni és utazás közben végre van egy kis időm magamban gondolkodni, álmodozni :)
15/24 anonim válasza:
Olyan undi ez a kérdés, meg az, hogy a többség úgy érzi, magyarázattal tartozik a pasinak.
16/24 anonim válasza:
Miért hiszik azt egyes férfiak, hogy minden nő arra vágyik, hogy leszólítsák és igazábóla nők nem is szetetnek "magukban", a gondolataikkal lenni, hanem folyamatoaan a Telepi Szőle Herceget várják? Miért nem lehet a nőket legalább utazás közben nyugton hagyni?
17/24 anonim válasza:
nem akarják, hogy leszólítsák őket.
18/24 anonim válasza:
8 eve lesz, hogy vonattal jarok haza. Nekem megszokott rutinna valt, hogy kozben zenet hallgatok vagy konyvet olvasok es nagyon tud idegesiteni az a szemely aki ebben megzavar.
Szeretem kikapcsolni az agyam, elmeregeni a sajat kis vilagomban es gondolataimban.
Ezt ilyenkor megtudom tenni. Ha ismerkedni akarnek, amugy se a kozlekedesi eszkozon tennem, meg parkapcsolatban is vagyok :D(bar tudom, most mar a csajok azt se mondhatjak, hogy "van baratom"). Elofordult, hogy amikor lerobbant a vonat szoba elegyedtem par idegennel, (ha epp nem volt ismeros), de kb ennyi.
19/24 anonim válasza:
En soha nem melyedek el semmiben, ugyanakkor a ferfiakat (es a noket is) latom szemben ulve, hogy a telefonjukat bazirgaljak.
20/24 anonim válasza:
Arany bogaram, a következő utadon, ne csak a csinos lányokra csorgasd a nyálad hanem nézz meg más korosztályokat sőt férfiakat is. Szinte mindenki hasonló módon utazik, aki nem zenét hallgat az filmet néz, olvas, játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!