Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, nos akik magukba szerelmesek?
Jelen! Csak annyi, hogy én gyakran összeveszek magammal. Szakítani kellene, de nem tudok.
Viccet félretéve, pont ilyen vagyok, de szerintem egészséges ember általában jól elvan egyedül, magának akar megfelelni, és az önkielégítést leszámítva minden igaz rá, amit leírtál. Társsal pedig még jobb lesz az élete, de csak a megfelelővel, nem pedig "akárkivel, csak legyen", azt úgy nevezik, társfüggőség.
Kicsit konkrétabban is leírhatnátok hogy élitek meg ezt a dolgot.
Én 30-as férfiú vagyok, nem szerencsés a párkapcsolatban, külsőm miatt távolságtartóak velem.
Már évekkel ezelőtt rájöttem, hogy ha tetszetős holmikba járok és magamat kényeztetem, akár mentálisan, testileg, a belső énemmel barátkozok, akkor nem élem tragikusnak, hogy nem szerethetek mást, nem akar senki megismerni, szeretni.
Szerintem ez így egészséges és normális.
Nem kell magamba szerelmesnek lennem, de amit a leírásban olvastam, nekem inkább tűnik normális önbizalomnak mint szerelemnek.
Jól érzem magam a bőrömben, elfogadom magam, a saját igényeimnek akarok megfelelni, az önkielégítés is egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!