Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szokták azt mondani, hogy: "Ha egy nő nemet mond, az valójában igent jelent. "?
Ez is bizonyíték arra, hogy a nők totálisan megfejthetetlenek és kiismerhetetlenek? Hogy sokszor maguknak is hazudnak és nem mernek szembenézni a vágyaikkal?
Ki mit gondol erről?
Ha a zaklatók találták volna ki, nem lenne ez benne a női magazinokban illetve nem születnének ilyen női önkritikus írások arról, hogy mit jelent az igen/nem/talán. Ebből a szempontból a feministák jó fejek (a nem az nem). Az a baj, hogy nem egy vélemény létezik a női oldalon, így nem lehet maximálisan alkalmazkodni. Legalábbis én még nem találtam meg a módját.
30/f
Azt gondolom, minden nőnek két énje van: az egyik saját magának akar megfelelni, a másik pedig a külvilágnak. Sokszor az van náluk, hogy "Igen, akarom, viszont mit gondolna rólam a családom, a barátaim?", és inkább nemet mond, ezzel elnyomva az érzéseit, vágyait.
A két énjük sokszor ádáz harcot vív egymással, ezért olyan nehéz rajtuk kiigazodni és megérteni őket. Gyakran kénytelenek saját maguknak is hazudni, hogy ne csorbuljon a megítélésük a külvilág által, pl. ha egy nő nem meri felvállalni, hogy imádja a szexet és hogy forróvérű, mert k....nak állítanák be, pedig amúgy meg monogám típusról lenne szó és csak a párjával lenne hajlandó gyűrni a lepedőt, de azt viszont éjjel-nappal:)
Ezt a cikket még régebben olvastam, asszem ideillik, most nincs erőm újra végigrágni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!