Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen PUA-któl érdemes tanulni, anyagokat rendelni Magyarországon, és kik azok akik csak le akarnak húzni?
Ti nektek bejött valamilyen PUA oktatóanyag? Ha igen, melyik PUA-é és melyik anyaga? Volt esetleg olyan anyag amit megrendeltetek (tehát fizettetek érte, nem csak ingyenes hülyeség volt amit a neten olvastatok vagy láttatok) de mégis csalódtatok benne, és semmi gyakorlati haszna nem volt?
Pozitív illetve negatív tapasztalatok is érdekelnének.
Én szinte minden magyar anyagok (is) elolvastam.
Valóban a külföldi anyagok jobbak. Bár azokért nem fizettem.
Zsedényi Csaba Kulcs a nőkhöz könyve mellett az Intelligens Barátnőszerzés című könyv még ami nagyon jó.
Társas Iq Férfiaknak könyv is jó.
A többi (úgymond) kuka.
1-2 DVD-t láttam még ami jó minőségi volt. Pl. Karizmád alapjai.
"Én örülnék, ha a lányomat egy olyan férfi környékezné meg, aki rengeteget tanult csak azért, hogy túllépjen a gátlásain, képes legyen fesztelenül ismerkedni és a nőknek minél nagyobb örömet tudjon okozni."
LOOOL örülnél neki ha a lányodat valami pszichopata manipulálná, megb*szná majd otthagyná és menne a következő kis csajra?:D
gratulálok, szép kis apa leszel.
alapból pszichopata aki pua mert csak a könnyen manipulálható nők levarrásáról szól.
Társkapcsolatot elvileg kémiával és belső tulajdonságokkal kell kialakítani, kölcsönös vonzódás útján. de ez nem több, mint a férfiatlan csak d.gás. majd megyek tovább hozáállás, és fórumokon azzal menőzés, ki hány nőt manipulált. Ha meg valaki normálisan áll hozzá és jobb élete van, mint random nőket tapogatni, mert TÖBB annál, az negatív, meg sötét meg sikertelen.
get a life.
Nem érzem magam pszichopatának, sőt most vagyok igazán önmagam. A PUA segítségével ki tudom hozni magamból a valódi énemet, nem az elfojtott, gátlásos, frusztrált "önmagamat". És szerencsére ezt a nők reakciói is igazolják. :D
Sajnálom, hogy ennyi előítélet van a PUA-ság iránt, bár megértem, kevés a hiteles oktató, akire emberileg is fel lehet nézni.
"A PUA segítségével ki tudom hozni magamból a valódi énemet, nem az elfojtott, gátlásos, frusztrált "önmagamat""
Hát ha neked ehhez a PUA kell, hogy kihozd a valódi énedet, akkor nálad sincs minden rendben. Képzeld, nekem ez megy minden ilyen szarság nélkül. Hogy miért? Mert normális vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!