Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen PUA-któl érdemes tanulni, anyagokat rendelni Magyarországon, és kik azok akik csak le akarnak húzni?
Ti nektek bejött valamilyen PUA oktatóanyag? Ha igen, melyik PUA-é és melyik anyaga? Volt esetleg olyan anyag amit megrendeltetek (tehát fizettetek érte, nem csak ingyenes hülyeség volt amit a neten olvastatok vagy láttatok) de mégis csalódtatok benne, és semmi gyakorlati haszna nem volt?
Pozitív illetve negatív tapasztalatok is érdekelnének.
A PUA - ha megfelelő emberek oktatják - pont nem felületi kezelés, mert nagyon mélyen rámegy a gondolkodásmódra, a személyiségfejlődésre, a félelmek és fóbiák gyakorlatias leküzdésére és természetesen az önbizalomra is. Szóval az önmagát megjátszó, műmájer macsó képe gyakori sztereotípia a PUÁ-val szemben, van is erre példa sajnos, de szerencsére a többség már elment egy egészségesebb irányba.
Magyar oktatóanyagot nem javasolnék, külföldieket le tudsz tölteni netről, a Real Social Dynamics anyagait javaslom (ingyenes oktatóanyagaik is vannak a Youtube-on, többek között rejtett kamerás videókkal, ahol élőben is láthatod a módszerek hatékonyságát).
"Tehát akkor végeredményben nincs az országban minőségi PUA oktató? Mindenkinek ez a véleménye?"
Te tényleg nem tudod értelmezni amit írnak? Nem azt írják, hogy az országban nincs minőségi PUA oktató. Azt írják, hogy ez az egész kitaláció és pénzlehúzás. PUA oktatók pedig nem léteznek, eddig sem léteztek.
"19-20 évesen találkoztam PUA anyagokkal ... és most 23 évesen 18 lánnyal szexeltem ... és a legtöbb lány akikkel voltam, azok átlagos, aranyos, édes, normális csajok ... legtöbbször olyan 3-6 randi után feküdtünk le. Mit gondoltok?"
Hogy mit gondolok?
3 év 18 lány, vagyis 1 év alatt 6, azaz egy "átlagos, aranyos, édes, normális csajt" 2 hónap alatt rendezel le, amiben benne van a találkozásig eltelt idő, meg 3-6 randi, és amint sikerült megdönteni, ugrasz a következőre.
Mondhatom remek ember lettél. Minden férfi büszke lehet rád, a kedves, normális, nem buliban felszedett lányok akiken végigmentél meg biztos bizalommal és őszintén fordulnak majd a következő náluk bepróbálkozó férfi felé.
Igen, előző, mert minden nő minden életkorban és élethelyzetben automatikusan párkapcsolatot akar, illetve utálja a minőségi szexet és csak egy párkapcsolat reményében megy bele. Ne légy már ilyen naiv.
Amúgy aki ezt írta, nyilvánvalóan elért eredményeket (van szexuális élete és nem is siránkozik, mint sokan, hanem tett érte), amelyek ők igazolják. Hogy utána mihez kezd a megszerzett tudással, az már egyénfüggő; lehet, hogy ő pont átvert nőket, ettől függetlenül a módszer működött. Ha valaki megtanul nagyon jól verekedni és a tudását utcai rablásokhoz használja, attól még maga a küzdősporttudás működött, csak legfeljebb nem "nemes" célokra használták fel.
"Nem azt írják, hogy az országban nincs minőségi PUA oktató."
De, én azt írom. Illetve van, csak ők nem hirdetik magukat, hanem haveri alapon oktatnak.
"SOSEM VOLT EGYÉJSZAKÁSOM MÉG és a legtöbb lány akikkel voltam, azok átlagos, aranyos, édes, normális csajok voltak. "
Aha, biztos nem párkapcsolatot akartak a lányok. De nem is egyéjszakás volt, akkor mi? Kéthetes kapcsolat? Most már ilyen kategória is van?
Szerintem inkabb szanalmas, ha valaki ferfikent ennyit tud felmutatni, hogy minden honapban masik lanyt dug meg, de ti tudjatok, en az ilyen ferfiakat nem tudom komolyan venni.
Nyilvan azok a lanyok akik csak szexelni akarnak par alkalommal, azoknak oke. Csak aztan nem kell csodalkozni, ha majd amikor bekerultok egy komoly kapcsolatba, a baratnotok indokolatlanul feltekeny lesz, nem beszelhettek mas lannyal mert tudja, hogy ti meg a legyet is ropteben dugjatok, stb.
A paromnak 24 eves korara 8 novel volt elottem szexualis kapcsolata 14 eves koratol, neki nem kellett pua ehhez meg semmi, csak tudott onmaga lenni, viszont nem a p1na korul forgott az egesz elete.
Szerintem ezt kene megtanulni, nem rettegni a noktol egyreszt, masreszt megvalogatni, kibe dugjatok, mert tenyleg visszataszito amikor valaki barkibe beledugja aki hajlando neki szettenni.
A neten annyi anyag van a témáról, hogy fölösleges kiadni rá pénzt, de ha ez az a dolog amibe be akarod fektetni a pénzed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!