Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen PUA-któl érdemes tanulni, anyagokat rendelni Magyarországon, és kik azok akik csak le akarnak húzni?

Figyelt kérdés

Ti nektek bejött valamilyen PUA oktatóanyag? Ha igen, melyik PUA-é és melyik anyaga? Volt esetleg olyan anyag amit megrendeltetek (tehát fizettetek érte, nem csak ingyenes hülyeség volt amit a neten olvastatok vagy láttatok) de mégis csalódtatok benne, és semmi gyakorlati haszna nem volt?

Pozitív illetve negatív tapasztalatok is érdekelnének.

2017. márc. 16. 13:12
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
91%

Szvsz akármennyit is tanulsz ezekből, akkor is nagyon műnek látszik, amikor nyomja valaki ezeket a hülye PUA szövegeket, a testbeszédede meg abszolút elárulja, hogy egy betanult maszlag az egész. Hacsak tényleg nem ad valós önbizalmat a dolog, akkor tök felesleges, de ha szeretnél pénzt kidobni az ablakon, akkor hajrá.

65% - te kb. annyira lehetsz pick up artist, amennyire én a pápa :D

2017. márc. 16. 13:41
 12/47 anonim ***** válasza:
29%

Kérdésem hozzátok.

Miért van az hogy kamaszként egy balf asz voltam a nőknél, aki nem is mert kezdeményezni szinte soha, pláne nem tudta hogy mit mondjon.

Aztán 19-20 évesen találkoztam PUA típusú anyagokkal az interneten (szinte kizárólag angol nyelven) és most ott tartok, hogy 23 évesen 18 lánnyal szexeltem, miközben 20 évesen még szűz voltam. Ja és NEM JÁROK BULIKBA, SOSEM VOLT EGYÉJSZAKÁSOM MÉG és a legtöbb lány akikkel voltam, azok átlagos, aranyos, édes, normális csajok voltak. Akikkel legtöbbször olyan 3-6 randi után feküdtünk le.

Ma már tudom hogy nagyjából hogyan kell eljutni a megszólítástól a bugyi lehúzásáig, mindenfajta nőnél.

Mit gondoltok?

2017. márc. 16. 13:48
 13/47 anonim ***** válasza:
25%

"65% - te kb. annyira lehetsz pick up artist, amennyire én a pápa :D"

Ha már ezt így kijelented, akkor írhatnál egy pár indokot, hogy miért van ez így. Akkor újragondolnám, hogy használhatom-e önmagamra ezt a kifejezést.

Én a médiabohócokkal ellentétben ugyanis nagyon keményen dolgoztam azért, hogy olyan szinten legyek, mint most. Rengeteg nőt szólítottam meg, és nagyon sokan kikosaraztak, volt úgy, hogy naponta többen is.

A PUA haveri körömben, nem árultak zsákbamacskát, és nem hitették el velem, hogy XY módszerekkel majd jó leszek a nőknél. TAPASZTALATOT kell szerezni, mert ha akinek több száz/több ezer nő van a háta mögött - függetlenül attól, hogy meddig jutott el vele, az egy idő után természetesen megérti a nőket.

A "Puafestival Jimmi", "Mex Deluxe" és a többi sarlatán módszereivel ellentétben és tényleg átmentem egy jellemfejlődési folyamaton ami rohadt fájdalmas volt.

És azt most elmondom, hogy ha a közösségben egyszer kivívom a mesteri címet, akkor az évek során felhalmozott összes tapasztalatomat INGYEN meg fogom osztani a nagyérdeművel, és egy fillért sem fogok elkérni az emberektől.

Feltéve, ha PUA maradok... mert most alakul egy komoly kapcsolat, ami miatt lehet, hogy befejezem ezt az egészet.

Üdv,

Egy Pick-up artist.

2017. márc. 16. 13:52
 14/47 anonim ***** válasza:
100%
Ha gondolod én elárulom ennek az egész PUA maszlagnak a lényegét: legyen önbizalmad! Na most hogy ezt tudod, hajlandó vagy kifizetni a több havi óra díját? :D Én ebben a PUA dologban csak azt ellenzem, hogy pénzt kérnek érte, és úgy állítják be, mint ha e nélkül nem is lehetne nőt szerezni, mintha ők valami újat találtak volna fel, pedig nem. Annyi történt csak, hogy adtak neki egy új nevet, új köntösbe csomagolták és megpróbálják eladni azt a dolgot, ami már amióta világ a világ létezik, csak valakiben kevésbé van meg: ÖNBIZALOM. Ha te ezért képes lennél fizetni, akkor megérdemled, hogy lehúzzanak.
2017. márc. 16. 13:57
 15/47 anonim ***** válasza:

@13:48

Hasonló tapasztalatom van nekem is. Én huszonévesen ismertem meg a puncit testközelből először. Kicsit fájdalmas, hogy a tinédzser korom úgy ment el, hogy totál tapasztalatlan voltam, de megpróbáltam magam túltenni ezen, és most már csak előre nézek.

(előző voltam)

2017. márc. 16. 13:57
 16/47 anonim ***** válasza:
87%
Szerinted akkora arc dolog megbszni 18 kiscsajt? Ettől lettél jobb ember?
2017. márc. 16. 13:59
 17/47 anonim ***** válasza:
65%

16:

Nem érted. Az élet mindenben ilyen.

Amiután már elértél valamit, az neked könnyű dolognak tűnik utána. Az érettségi nem volt olyan nehéz ugye? Na most próbálj erről meggyőzni valakit aki még előtte áll a dolognak.

A szüzességet elveszíteni vagy megdugni egy 18 éves kiscsajt nem olyan nehéz ugye? Na most próbálj erről meggyőzni valakit aki még előtte áll a dolognak.

De biztos neked is vannak olyan célkitűzéseid, vágyaid az életben amik mostani fejeddel elég nehéznek tűnnek és még nem teljesítetted őket. Érted már? Te is voltál már egyszer ebben a helyzetben. Nem igaz hogy nem tudsz visszaemlékezni az akkori énedre, hogy milyen volt akkoriban ugyanezt átélned.

Képzeld el hogy ugyanúgy 13-14 éves korodtól vágysz a szexre, intimitásra, szerelemre, de azt nem kapod meg egyáltalán mondjuk 19-21 éves korodig, miközben azt látod hogy mások meg zsákolnak és szerelmeskednek mindenhol körülötted, te meg sírva-matyizva alszol el ilyen fantáziákra. Szar érzés. De mondom, ezek ugyanúgy ott vannak az élet más területein is.

2017. márc. 16. 14:05
 18/47 anonim ***** válasza:
96%

3 évem ment rá erre az agymosásra és egy tök undorító sz.x lett belőle. Azt értem el, hogy megjátszottam magam, tettem a nagymenő jancsit, amikor valójában nem ezt akarom. TE SEM! Csak felületi kezelés a dolog és ha téged az ilyen felszínes kapcsolatok, meg agymosott hozzáállás megnyugtat, amit ez a szolgáltatás ígér, sajnállak.

Aztán évekig azt sem tudtam hogyan fogjak hozzá, a pua baromságok keringtek a fejemben mikor nőhöz szóltam.

Az egész coach meg pua izé csak marketing, ami a leg alapabb szükségleted kielégítését ígéri. Inkább magad miatt szeressenek, vagy amiatt akit nem vagy és akinek a szerepét felveszed? Magad miatt változtass magadon és nem azért mert d.gni akarsz. Nem éri meg amúgy, azt az időt amit belefektetsz, más, jobb dolgokra is használhatnád.

2017. márc. 16. 14:28
 19/47 anonim ***** válasza:
88%

18-as vagyok.

amúgy eléggé szekta a dolog. közösség, aminek mindig van egy fejes manipulátora és ingyen anyagokkal tömi a fejed, de a jobb és gyorsabb eredményhez fizetned kell (kis marketing). Emberileg te nem leszel jobb, ha megd*gsz random nőket, sem ha a pénzt és a bizniszt veszed előrébb az életedben.

A pua olyan, mint a lábgombakrém. Egy undorító dolognak csak a felületi kezelése. Ha nem belsőleg szünteted meg a problémát, nem ér semmit. Ha te önbizalmat ilyen dolgokhoz rögzíted, szomorú életed lesz.

És mondom, több évem ment rá, kismillió könyv, TAKTIKA (mert az egész csak az) stb. Szégyellem az egészet.

2017. márc. 16. 14:32
 20/47 A kérdező kommentje:

Kihez jártál? Kitől tanultál? Kiben csalódtál ekkorát?

2017. márc. 16. 14:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!