Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak megdugni akarnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak megdugni akarnak a pasik?

Figyelt kérdés

21 eves lany vagyok, nem szepitgetem ilyen jelzokkel hogy telt, dundi stb, van tulsulyom rendesen, de ennek ellenere erdeklodnek a ferfiak. Csak eppen hiaba inditanak ugy, hogy nem szexre hajtanak hanem komolyan gondoljak, sot eleg komoly udvarlast is bevetnek, megis az lesz a vege, hogy rogton hozzam szeretne jonni "beszelgetni" hat ilyenkor kozlom, hogy bocsi de elsore ezt tuti nem, aztan ertetlenkednek hogy hat de miert, ok nem akarnak semmi rosszat. Altalaban nalam idosebb pasikrol van szo, ilyen 8-10 ev korkulonbseg. Nem ertem. Tipikusan annak a peldaja, hogy dugni jo lenne, de felvallalni nem?

Tudom, hogy kapom majd a fogyj le, ne itt keseregj kommenteket, de ebbe nem szeretnek bele menni, ha kerhetem kulturalt valaszokat irjatok. Koszi!

2017. márc. 15. 21:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

lehet, hogy azt gondolják, az előnytelen alkatod miatt hálás leszel egy cumiért is.

De az is lehet,hogy nagyon nőies vagy, az alkatodtól függetlnül.

2017. márc. 16. 12:42
 22/26 anonim ***** válasza:
84%
ugyan azért nem vállalnak fel, mint amiért a nők se a csúnya pasikat. Max ágyban, titokban jók az ilyen emberek. Ez van
2017. márc. 16. 16:57
 23/26 anonim ***** válasza:
54%

Mindenki a túlsúlyt tartja problémának,

nekem viszont rögtön az jött le, hogy az ő számukra nagy köztetek a korkülönbség és velük egyidős barátnőt akarnak.

Nincs túlsúlyom, nem azért írom, hogy nem azzal van a gond.

l22

2017. márc. 17. 15:59
 24/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Arra jutottam, hogy bár nem tartom magam butának, nem elég kifinomultnak stb, de valószínű, hogy egy 20 éves lány meg egy 30 körüli pasi nem ugyanazt várja egy kapcsolattól meg úgy magától az élettől sem.
2017. márc. 17. 17:25
 25/26 anonim ***** válasza:

"hálás leszel egy cumiért is." => Tényleg van, aki hálás azért, hogy valakit kielégíthet??? Vagy csak olyan, aki ezt gondolja?

Nyugtassatok meg, hogy ilyen nincs....

2017. máj. 28. 17:25
 26/26 A kérdező kommentje:
Ezt én sem igazán értettem... De inkább nem reagáltam rá. :D Remélem, egyik kövérebb nő sem gondolja úgy, hogy neki csak ez jutott, ennyit ér, hogy kielégítsen egy pasit.
2017. máj. 28. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!