Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak megdugni akarnak a pasik?
1. jó pasi
2. komoly kapcsolat
3. esze is van
Segítek, kettőt választhatsz!
Jó pasik megdönthetnek minden lányt, miért ragadnának le egynél
Aki meg nem olyan, az meg nem érdekel.
Szóval vagy megmutatod ezeknek a pasiknak, hogy 100X jobb vagy a többi csajnál, vagy elfogadod, hogy a fenti kettőből választhatsz.
Én biztosan nem akarnálak megdugni. Talán komoly kapcsolatot sem. Hanem egy harmadik dolgot.
Amúgy ez elég általános probléma, amit írsz. Jó helyen kell keresni, de valószínű, a valamivel idősebbek között, tehát lehetőleg bőven 20 felettieknél.
2# nem ugy akartad hogy ha az elsőt választja akkor csak azt választhatja? Ha meg a másikat akkor összesen 2-t?:D
Amúgy nincs olyan! Aki nem meg dugni akarna egy lányt csak (olyan mint én!) az KEVÉS van mert én ronda vagyok mint egy tönkrement kuka :( én csak egy szemét tároló vagyok :(
1. Öltözködés
2. Testbeszéd (gesztusok, mimika, tartás stb.)
Könnyed nő hatását keltheted e kettő területet tekintve.
Van egy olyan mondás is: "aki q__vának áll, ne csodálkozzék, ha b....ák!
A kérdést meg is lehet forditani? Miért akar minden tini meg fiatal csaj vadidegenekkel k*rni?
Nem ám mindenért csak a pasikat vegyük elő!
Ha komoly kapcsolatod lesz ott is megdöntenek :)
A pasik már csak ilyenek :D
Tisztázni kell előre mit szeretnél, lehet a viselkedésedben van valami, vagy a múltban. Azért lehet találni könnyen okot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!