Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csak megdugni akarnak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak megdugni akarnak a pasik?

Figyelt kérdés
mostanában bárki, aki bepróbálkozik nálam csak megdönteni akar, pedig én komolyabb kapcsolatot keresek. nem tudom mitől van ez, de már nagyon idegesítő. vagy akik komolyabb kapcsolatot akar, ők meg nekem nem jönnek be.ez mitől lehet? és hol tudnék normális férfiakkal ismerkedni, akiknek eszük is van és külsőre is igényesek?
2015. aug. 24. 00:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mi számít neked elfogadható külsőnek?
2015. aug. 24. 00:40
 2/11 anonim ***** válasza:
94%

1. jó pasi

2. komoly kapcsolat

3. esze is van

Segítek, kettőt választhatsz!

2015. aug. 24. 00:42
 3/11 anonim ***** válasza:

Jó pasik megdönthetnek minden lányt, miért ragadnának le egynél

Aki meg nem olyan, az meg nem érdekel.

Szóval vagy megmutatod ezeknek a pasiknak, hogy 100X jobb vagy a többi csajnál, vagy elfogadod, hogy a fenti kettőből választhatsz.

2015. aug. 24. 00:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy az öltözködési stílusod teszi? Nem bántásból, de ha kihívóan öltözködsz, akkor egy férfinak nem egy tartós párkapcsolat jut majd az eszébe, ha rád néz.
 5/11 anonim ***** válasza:

Én biztosan nem akarnálak megdugni. Talán komoly kapcsolatot sem. Hanem egy harmadik dolgot.

Amúgy ez elég általános probléma, amit írsz. Jó helyen kell keresni, de valószínű, a valamivel idősebbek között, tehát lehetőleg bőven 20 felettieknél.

6/11 anonim ***** válasza:

2# nem ugy akartad hogy ha az elsőt választja akkor csak azt választhatja? Ha meg a másikat akkor összesen 2-t?:D

Amúgy nincs olyan! Aki nem meg dugni akarna egy lányt csak (olyan mint én!) az KEVÉS van mert én ronda vagyok mint egy tönkrement kuka :( én csak egy szemét tároló vagyok :(

2015. aug. 24. 00:44
 7/11 anonim ***** válasza:
53%
Talán, mert felszínes vagy.
2015. aug. 24. 00:57
 8/11 anonim ***** válasza:
47%

1. Öltözködés

2. Testbeszéd (gesztusok, mimika, tartás stb.)

Könnyed nő hatását keltheted e kettő területet tekintve.

Van egy olyan mondás is: "aki q__vának áll, ne csodálkozzék, ha b....ák!

2015. aug. 24. 01:14
 9/11 anonim ***** válasza:

A kérdést meg is lehet forditani? Miért akar minden tini meg fiatal csaj vadidegenekkel k*rni?

Nem ám mindenért csak a pasikat vegyük elő!

2015. aug. 24. 08:27
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha komoly kapcsolatod lesz ott is megdöntenek :)

A pasik már csak ilyenek :D

Tisztázni kell előre mit szeretnél, lehet a viselkedésedben van valami, vagy a múltban. Azért lehet találni könnyen okot.

2015. aug. 24. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!