Miert csak megdugni akarnak? Teljesen kivagyok L/18
Figyelt kérdés
Soha nem volt meg igazi parkapcsolatom,amelyik fiu kicsit is jol nez ki mind csak dugni akar semmi tobbet.Miert ilyenek a fiuk? Tenyleg ennyire egyszeruek,csak a szuksegletuket akarjak kielegiteni nem vagynak torodesre,szeretetre hogy azt erezzek valakinek fontosak?2015. febr. 15. 20:07
1/20 anonim válasza:
Hát,igen,sajnos sokszor vagyunk ilyenek,mondjuk én már 4 év alatt kinőttem,most én is párkapcsolatra vágyom :D 19/f
2/20 anonim válasza:
Én el is fenekeltelek volna... (sóhaj)
4/20 anonim válasza:
Rosszakat fogsz ki. Amúgy meg kicsit vidd lentebb az "elvárásaid" és hátha így egy olyan fiút ismersz meg aki nem csak azt akarja...
5/20 anonim válasza:
Azért drága mert kb azokat a fiúkat veszed csak észre akik ilyenek
Mi is mondhatnánk hogy miért ringyók a lányok erre te azt válaszolnád hogy nem mind az
szóval én is válaszolok
Nem mind csak meg akar dugni
17/F
6/20 anonim válasza:
A nagyon jó pasik többnek érzik magukat, ha több nőt húznak meg mert valljuk be, ez így is van.
És bőven eléggé szeretve érzik magukat miközben valami random csaj cumizza őket.
8/20 anonim válasza:
Kikérem magamnak
én jól nézek ki és nem csak megdugni akarom a nőket
(kivétel ha rossz a kedvem és olyan a lány)
9/20 anonim válasza:
6-os,most újra azt érzem,hogy nem párkapcsolat kell nekem,hanem a random csaj :DD
10/20 anonim válasza:
Biztos butának néznek és azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!