Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak megdugni akarnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak megdugni akarnak a pasik?

Figyelt kérdés

21 eves lany vagyok, nem szepitgetem ilyen jelzokkel hogy telt, dundi stb, van tulsulyom rendesen, de ennek ellenere erdeklodnek a ferfiak. Csak eppen hiaba inditanak ugy, hogy nem szexre hajtanak hanem komolyan gondoljak, sot eleg komoly udvarlast is bevetnek, megis az lesz a vege, hogy rogton hozzam szeretne jonni "beszelgetni" hat ilyenkor kozlom, hogy bocsi de elsore ezt tuti nem, aztan ertetlenkednek hogy hat de miert, ok nem akarnak semmi rosszat. Altalaban nalam idosebb pasikrol van szo, ilyen 8-10 ev korkulonbseg. Nem ertem. Tipikusan annak a peldaja, hogy dugni jo lenne, de felvallalni nem?

Tudom, hogy kapom majd a fogyj le, ne itt keseregj kommenteket, de ebbe nem szeretnek bele menni, ha kerhetem kulturalt valaszokat irjatok. Koszi!

2017. márc. 15. 21:15
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
61%

valószínűleg az alakod miatt

de szerinted belsőre mit lehet benned szeretni?

24F

2017. márc. 15. 21:18
 2/26 anonim ***** válasza:
75%
Szerinted mégis mit akar egy 30 éves férfi egy 20 éves lánytól? A szexen kívül minden másra éretlen vagy nekik.
2017. márc. 15. 21:19
 3/26 anonim ***** válasza:
88%
A vékony barátnőm ugyanezt kérdezte ma tőlem. :)
2017. márc. 15. 21:26
 4/26 A kérdező kommentje:
Nem gondolnam, hogy eretlen vagyok nekik, tobbszor megkaptam mar, hogy tulerett vagyok a koromhoz kepest. Egyebkent nem direkt en keresem ezt a korosztalyt, sot jobban orulnek, ha inkabb korombeli pasival tudnek ismerkedni. Ugy gondolom, normalis felfogasu, ertelmes lany vagyok, kicsit nehezen baratkozom, de aztan minden siman megy, ha feloldodok. Ugy veszem eszre, hogy konnyen megkedvelnek az emberek, gyakran fordulnak hozzam tanacsert, barmirol lehet velem beszelgetni. Szoval a valasz arra, hogy mit lehet bennem szeretni: minden olyan dolgot amit barmelyik masik noben is megszeretnek.
2017. márc. 15. 21:29
 5/26 anonim ***** válasza:
84%

A pasik nagy része törekszik arra h állandó szexpartnert tudjon magának szerezni. Ez nem alkat függő.

90% ezt csinálja.

2017. márc. 15. 21:29
 6/26 anonim ***** válasza:
29%
Irj batran kérdező, ha ismerkedsz! 23/F
2017. márc. 15. 21:32
 7/26 A legrosszabb ***** válasza:
58%
Nem tudom. Dugunk?
2017. márc. 15. 21:45
 8/26 anonim ***** válasza:
46%

Na, látod ez fura, mert én meg a fordítottját tapasztalom, amikor még nem is ismerjük egymást már erre megy ki a figyelemfelkeltés-jelzésük a leányzóknak:D Mit mondjak, nem vagyok kíváncsi "ilyenekre" és egy tinit sem eltartani.Az egész nem ér annyit...emiatt lehet hülézni, de teszek én azokra is.

Szóval, talán éppen az ilyenek miatt gondolják a "tatáid" a mókát csak;)Először egy kis mese, aztán a lefektetés a természetes.

Nem is értem, miért ekkora korkülönbséggel keresel párt magadnak???

Gyenge érv az, hogy a kortársaid degeneráltak, de idősebbek szemszögéből nézve elsőre te sem vagy 100-as vagy csak jólétre törekvő....hmm?

Azon esetben lenne csak elfogadható mondhatni, ha érzelmi intelligenciád-személyiséged éveid ellenére már a 30-asok érettségéhez hasonlít vagy azon túl.Azonban ez egy két találkozásból is levágja egy idősebb és ha téged csak fektetni akarnak-arra vagy érdemes, akkor még gyerek vagy és kész.Maradj a korosztályodnál, cseperedj fel köztük belsőleg is.

Ha érettebb lennél hosszasan beszélgetnének veled az élet ilyen olyan dolgairól és fel sem merülne a "téma" sokadik találkozásnál egyikőtökben sem...

2017. márc. 15. 22:00
 9/26 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!

Irtam, hogy nem direkt ebben a 30-as korosztalyban keresgelek, ok talalnak meg engem. A korombeliek kozul is akad, de ott meg sem lepodok ha csak szexet akarnak, nem is itelkezem meg nyavajgok emiatt, elkonyvelem, hogy attol a sractol nem fogom megkapni amire en vagyom es kesz. Elofordult mar, hogy egy korombeli pasinal miutan letisztaztuk, hogy nem leszek az a kis naiv lanyka aki beadja neki a derekat, o sem szeditett tovabb olyanokkal hogy komoly kapcsolat csakhogy elerje a celjat, ezutan eleg jo, mondhatni barati viszonyban maradtunk. Az idosebb pasik megsertodnek, mikor kiderul, hogy nem fekhetnek az agyamba az elso talalkozasnal.

2017. márc. 15. 22:18
 10/26 anonim ***** válasza:
59%
Ismertem olyan lányt, aki már 17 évesen is nő volt, de senki nem mer nála nyíltan kezdeményezni, mert akármit mondasz, akárki vagy, nem leszel elég jó ahhoz, hogy pár szónál bővebb válaszra méltasson. Emiatt senkinek egy rossz szava nincs hozzá, a szexelni vágyó férfiak kapásból megijednek tőle, így nem hiszem hogy valaha is fenyegetné ez a veszély, mint téged. Mindez amiatt van, mert intelligens, művelt, kifinomult. Ha neked nincsenek ilyen értékeid, az abból látszik igazán, ha mindenki hülyének próbál nézni, pont úgy ahogy leírtad. Mellesleg ha ékezet nélkül írsz, és pasinak hívod őket, nem hiszem hogy valaki is komolyan venne.
2017. márc. 15. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!