Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak megdugni akarnak a pasik?
Figyelt kérdés
21 eves lany vagyok, nem szepitgetem ilyen jelzokkel hogy telt, dundi stb, van tulsulyom rendesen, de ennek ellenere erdeklodnek a ferfiak. Csak eppen hiaba inditanak ugy, hogy nem szexre hajtanak hanem komolyan gondoljak, sot eleg komoly udvarlast is bevetnek, megis az lesz a vege, hogy rogton hozzam szeretne jonni "beszelgetni" hat ilyenkor kozlom, hogy bocsi de elsore ezt tuti nem, aztan ertetlenkednek hogy hat de miert, ok nem akarnak semmi rosszat. Altalaban nalam idosebb pasikrol van szo, ilyen 8-10 ev korkulonbseg. Nem ertem. Tipikusan annak a peldaja, hogy dugni jo lenne, de felvallalni nem?
Tudom, hogy kapom majd a fogyj le, ne itt keseregj kommenteket, de ebbe nem szeretnek bele menni, ha kerhetem kulturalt valaszokat irjatok. Koszi!
Mindig azokat a férfiakat vonzod szerintem,akiknek vannak vágyaik ugyan,de közben a külsőségekre is hajtanak.Tehát ha nem vagy dekoratív az ő mércéjük alapján,akkor csak ágyasnak akarnak.Sajnos nagy százalékuk hasonlóan gondolkodik,pláne,ha még 30-40 évesen egyedül van.Jobban meg kéne szűrnöd,kivel állsz szóba.Egyébként nekem is volt ilyen korszakom,kaptam pár allegórikus pofont.Ma már nem adok esélyt olyanoknak,akikről sugárzik a nőcsábász életstìlus.Bár éretteben is gondolkodom azóta.
2017. márc. 15. 22:34
12/26 anonim válasza:
Nyugi kérdező,az összes pasi a szexre megy és mind d.nó!
Nem te vagy a hibás ,a férfiak!
Keress egy állandó szexpartnert aztán lehet,komolyabbá is alakul majd.
2017. márc. 15. 22:35
13/26 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van. Ekezet nelkul irok, mert igy szoktam meg telefonrol, de nem hiszem, hogy ez barkinek az ertekebol levon, vagy esetleg ettol kevesbe lennek intelligens. Lehet komolyabbnak tunnek ha ferfit irnek minden alkalommal? Nem tudom, ezen meg nem gondolkodtam. Soha az elet semmilyen mas teruleten nem ereztem azt, hogy nem tartottak eleg intelligensnek, sot ezeknel az emlitett FERFIAKNAL sem ereztem ilyet, hogy buta kis libanak neztek. Egyszeruen azt tapasztalom, hogy a legrovidebb uton a nok bugyijaba akarnak jutni. Nemcsak nalam, masnal is.
2017. márc. 15. 22:38
14/26 A kérdező kommentje:
Igen, egyebkent ezekben az esetekben altalaban van egy olyan elso benyomasom az illetokrol, hogy az a tipikus nocsabasz. De ugye nem szabad elhamarkodottan donteni, eloiteletesnek lenni stb, ugyhogy van, hogy adok egy eselyt, aztan ilyenkor rovid uton ki is derul, hogy csak jo valamire a noi megerzes. :)
2017. márc. 15. 22:43
15/26 anonim válasza:
30+ férfiként azt kell mondanom, hogy számításból. A molett lányok gyakran könnyebben behülyíthetőek, mert annyira nem kapósak, az ember bőven 30 felett meg már úgy van vele, hogy egy 21 éves lányt azért nem hagy ki.
Bocs az őszinteségért, de ez van
2017. márc. 15. 23:04
16/26 anonim válasza:
mert sokan úgy vannak vele,hogy aki ilyen fiatalon kövér,az csak rosszabb lesz.
ami végülis tényleg így van.
30 éves korig jön még plusz 10-15 kiló,a 2es diabétesz mellé a metabolikus szindróma és ezek mellett a normál úton történő teherbeesés esélye gyakorlatilag nulla lesz,mert egy ilyen szinten allergizált test még a lombik bébit is kidobja.
továbbvezetve evolúciós értelemben egy kövér test ami beteg test,mert az elhízás már betegség státuszban van,nem tekinthető potenciális hosszútávú partnernek egy egészséges férfinak,de ha nincsen jobb,akkor okozhat feledhetetlen test örömöket azért.
2017. márc. 15. 23:52
17/26 anonim válasza:
Nem a sulyoddal van a baj kerdezo, hanem a pasikkal! Ez akkor is igy lenne, ha lefogynal. Nagyon kicsi az a %-a a ferfiaknak, akinem csupan biologiailag "ferfi" hanem lelkileg is. Pont tegnap randiztam egy 30+- os palival (en is az vagyok, csak noben). Elso randin csak tettem a hulyet a kulonbozo megjegyzeseire, es poenkodtam vele. Tegnap, mikor sokadjara mar meg is irta, h fozhetunk es megmasszirozna, meg csokolgatna, nalam aludna, stb. megirtam, h igazan vonzo, de en ezt meg nem szeretnem. Majd akkor tenyleg szeretnem, ha majd en hivom... Oszinte leszek: ahogy egyre jobban telik az ido, a csavo emiatt egyre inkabb nem vonzo. de ez mindig is igy volt nalam. Ilyenekkel egyre jobban rontjak az eselyt. Persze, ilyenkor jon az, hogy "jajj, dehat en nem vagyok olyan", vagy "olyannak latszom?". Ez a pali is eljatszotta ezt. Persze elotte egy oraval arra panaszkodott, mikor kerdeztem incselkedve, hogy "miert? szted mire vagyik a legtobb no?", hogy arra, hogy furikazgassak ide-oda meg vegyenek neki ezt-azt, es o elkuldi oket emiatt. Namost: en nem vagyok ilyen. Lehet, hogy ejteni fogom, es sok szerencset kivanok majd a kihasznalos cicababaihoz. Amugy egyik pasi sem egy ilyen adonisz tipus, mind tok atlagosak.
2017. márc. 16. 06:40
18/26 anonim válasza:
"nem direkt ebben a 30-as korosztalyban keresgelek, ok talalnak meg engem"
Lehet, akkor neked kellene keresni?...
2017. márc. 16. 07:34
19/26 anonim válasza:
Nem az alakod miatt, hanem mert belsőre nem vagy alkalmas szexen kívül másra. Egy normális nő akárhogy is néz ki, sorban állnak nála a férfiak, akik mind komoly kapcsolatot akarnak tőle.
2017. márc. 16. 07:37
20/26 anonim válasza:
19: Ezt honnan veszed, hogy sorban állnak a ffiak a normális nőknél? Tapasztalat? Talán Te egy olyan nő vagy, akinél sorban állnak a ffiak? Ha nem, akkor ne nyilatkozz kérlek, amíg nem tapasztalatból beszélsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!