Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért könnyebb Afrikában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért könnyebb Afrikában csajozni?

Figyelt kérdés

3 éve próbálkoztam társat találni vagy legalább, hogy szexhez jussak, de semmi.... még szexet sem akarták, és azért egy férfinek hiányzik a dolog, de külsőm miatt főleg nem akartak a nők.

Van egy haverom, aki orvos és Afrikában missziózik és kihívott, hogy menjek ki. Ott a kórházban, mindjárt megismerkedtem egy számomra csinos afrikai ápolónővel és kb 4 nap alatt már le is feküdtünk.

Orvos haver megnyugtatott, hogy egészséges, őket nézik mindenre.

Miért sikerült ott 4 nap alatt ami itthon 3 év alatt sem jött össze?

2017. márc. 15. 13:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mert ha egy európaival összeházasodnak, megkapják az állampolgárságot.
2017. márc. 15. 17:04
 12/12 anonim válasza:

Bocs, a problémás ismerkedés nem a nyugat, hanem a keleteurópai mentalitás.

Én az USA-ban (florida) nyaraltam évekkel ezelőtt. És ott kezdtem Tinderezni. Feltettem három fotót, és béna angolsággal ki is írtam csak túrista vagyok, stb.

Saját magam azt hittem mekkora menő vagyok, hogy minden 10 húzas után kőlcsönös találat. Pár nap alatt vagy 20 beszélgetés lett (fekete/fehér), 10 telefonszám csere. Két randi szerveződött, de csak az egyikkel (fehér) találkoztam is, együtt aludtunk, a szexen kívül minden volt.

Hazértem, csak a szöveget cseréltem le. A fotók maradtak. Itthon alig volt közös találat, beszélgetésekből csak ghosting. Talán 2 telszám csere. Randi nulla...

Szóval itthon a csajok kiralylányos keresési strategiájával lehet a probléma. Ők már a fotó alapján akarnak szerelmesek lenni, megtalálni a nagy Őt. A személyes megismerés, a nyitottság a másik felé inkább háttérbe szorul.

Nyugatabbra azt hiszem a személyes megismerésre sokkal nyitottabbak a csajok. Akik majd csak ezután döntenek, és nem előtte.

Úgyhogy valahol megértem aki nyugatabbra, vagy még messzebb keresnek.

És mennyi szingli csaj ismerősöm is van akiknek senki nem elég jó. Aztán 40 felett megy a sírás, hogy már se kapcsolat se gyerek... Hát ez van.

2024. márc. 5. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!