Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy, hogy Budapesten egyre nehezebb csajozni magyar pasiként?
Nem csak te,de ez már sok éve így megy. Ez van,a nőkre úgysem tudsz hatni. A legjóképűbb,izmos,bunkókkal fognak úgyis elmenni,és teljesen mindegy hogy értelmesek-e azok a nők,mert ott is úgyis csak a külső számít kizárólag náluk... mivel nők.
Ha nem jó genetikával születsz férfiként,így is úgy is egyedül maradsz,hiába csinálsz bármit.
Én is ettől félek. :) Egy külföldi barátommal beszélgettünk és azt mondta, hogy az a jó ebben az országban, hogy az itteni srácok sokkal passzívabbak, nem kezdeményeznek annyit, vagyis gyakorlatilag nincs konkurencia.
Én nem tudom alátámasztani e kijelentését sem cáfolni, mert több éve komoly kapcsolatban élek.
Magyarország nem csak Budapestből áll ám. :D
Van élet Budapesten túl is. Itt kevesebb a gazdag külföldi, talán van esélyed. :D
Ez echte baromság.
A nők miért buknának a külföldi pasikra? Ha most kiderülne rólam, hogy külföldi vagyok, megszépülnék?
Az egzotikumos szöveg is baromság, max a koreai pasikra lenne igaz, nem valami koszos homoknig gerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!