Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti mit szóltok a kerítőhöz?
Van egy nő, nagyon tetszik, viszont a munkahelyemen csak pillanatokra látom, és akkor is messziről. Nincs lehetőségem leszólítani. Meséltem egy munkatársamnak, h tetszik nekem xy. Mondta, h beszélhet vele, ha gondolom, mert sűrűn össze fut azzal a csajjal. Mondtam h ne, az nagyon ciki lenne...
Jól döntöttem?
Csak h értséstek, ez egy vegyipari cég, rengeteg zsilippel, üvegfallal...
Már próbáltam kutakodni utána a belső levelezési listákon, de nem találom.
Nem beszéltem még vele, de már a mosolya és a mimikái is elragadóak.
Ciki lenne szólni a srácnak, h segítsen nekem? Azt sem tudom, h szingli-e, semmit nem tudok róla, de nagyon tetszik. :)
25F A nő is minimum 23 lehet, mert valami mérnök féle ő is.
Tetszenek a kulcsszavak, humorod van.
Derítsd ki független-e majd hívd el kávézni. Egy jó tanács: a tesóm kerítő szerepre lett felkérve és lenyúlta a nőt, feleségül is vette. Ennek már sok éve. Ne bízz a kerítőben, hívd el te magad.
"Meséltem egy munkatársamnak, h tetszik nekem xy."
Khm most akkor lány vagy fiú? :)
Ennyire zavarba vagy, hogy xx-et írj?
Szerintem ha az ismerősöd diplomatikusan vezeti oda a hölgyet neked nincs mitől félned.
Ha jól csinálja a srác akkor jól határoztál.
Gondolom kém módjára begyűjt neked infokat a hölgyeményről, utána Gps segítségével oda vezeti aztán már nálad a kormány. :)
Ja és a srác beosztása ezen helyzetben nem kerítő, hanem info gyűjtő, kémkedő, oda vezető. :)
Csak hogy tisztázzuk a fogalmat. A kerítő kérés nélkül hozza a férfi vagy a nő képét, hogy na mit szólnál hozzá.
Adott helyzetben lehet ezt mondod, na ő az akiről beszélni akartam veled, vagy sóhajtozva mondod, hogy most épp munkám van utána beszéljünk. Így kerítő lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!