Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha ti barátnőtökkel együtt vagytok egy pl. koncerten, buliban, akkor mit szóltok, ha a barátnőtöknél bepróbálkozik egy pasi?
ha tetszik neki a pasi, akkor menjen vele ahova akar (persze azért figyelünk), ha ketten vagyunk akkor kicsit kellemetlenebb... :D de akkor se mondja senki hogy 'jajj ne hagyj egyedül', majd feltaláljuk magunkat.
ha nem tetszik neki akkor együtt elküldjük. nincs féltékenykedés, max megjegyezzük hogy 'hú, mázlista vagy'. :D
ahogy én észrevettem a barátnők ilyenkor hallgatólagosan a háttérbe vonulnak.
olyan viszont volt már többször,hogy a felcsípett lány elmondta a barátnőinek,hogy órákon keresztül dugtam és amikor lementem velük bulizni legközelebb,akkor érdekes módon mindegyik nő a figyelmemre pályázott és sikerült is így újabb dugást összehozni.
a másik lehetőség a megmentő barátnő,akit nagyon nehéz levakarni.
ilyen esetre a legjobb egy haver aki ott van veled és megkéred foglalja le az általában debella csúfság barátnőt,amíg elszeparálod a célpontot.
Mi ha együtt megyünk a barátnőkkel bulizni, akkor általában azért, hogy együtt kapcsolódjunk ki, tehát nem pasizni megyünk. Ennél fogva annyira nem örülünk, ha valaki odajön. De, ha tudjuk valamelyik barátnőnkről, hogy épp szingli és a bepróbálkozó srác normálisnak tűnik (tehát az ő esete, nem egy nyomulós paraszt vagy egy zaklató részeg) akkor még bátorítjuk is, hogy kapcsolódjon ki. Bár kapcsolatot nem ott keresne egyikünk sem :D
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!