Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok a cikkhez, valóban a nők az átlag feletti férfiakat keresi?
Hát, nekem vannak fenntartásaim. Egyrészt, nincs feltűntetve a korosztály. Nem mindegy, hogy ez most 0-99-ig tart, vagy 20-25, 25-30, 30-40...stb. Tehát, melyik korosztályról szól a cikk? A másik, honnan vannak az adatok? Hasraütés szerűen én is tudok adatokat kitalálni, és cikket írni róla.
Továbbá: a legvégén lévő mondat borzalmasan szubjektívvé tette számomra az írója látásmódját. Nem mellesleg ellenségesnek a női nemmel szemben.
Összességében, egy lyukas garast sem adnék a cikk minőségéért, hitelességéért.
De ha igaz, akkor legalább a cikk szerint is bőven átlag feletti párom. Bár ez számomra enélkül is így van, és lesz is :)
Szerintem ez attól függ kinek mi a fontos párvàlasztàsnàl. Akinek az anyagiak, az nyilvàn azt fogja nézni mennyit keres a partner. Ès így vàlaszt.
Ezek szerint életem szerelme felemàs:) Mivel Magassàgban és pèniszméretben àtlag felett van, a többi szempontnál meg alatta. A cikk szerint legalàbbis. Szerintem bőven àtlag feletti. Ki nem szarja le hogy nem keres havi 160-at , nem kigyúrt ,nincs kocsija, de sajàt ingatlana sem?... Valahogy a helyes pofijàt, a személyiségét, az intelligenciàjàt és a humoràt fontosabbnak tartottam mindig.
szerintem ez nagy marhaság
ezek szerint párom bőven átlag feletti, szerintem csak épp h jól él
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!