Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják sokan azt, hogy a belső nem fontos, mert "majd úgyis olyanra formálom, amilyenre akarom"? Ez tényleg ennyire egyszerűen menne?
Napjainkban a külső sokkal többet számít, mint valaha. Azt gondolom azonban emellett, hogy minden ember egy "csomag", amit úgy kell(ene) elfogadnunk, ahogy van, a személyiségével, stílusával, természetével, hibáival együtt.
Sokan miért gondolják mégis, hogy majd úgymond "beidomítják" a párjukat és próbálják a saját igényeikre szabni? Ha nem tudják a másikat 100%-osan elfogadni, miért vannak vele? Ez úgyis csak konfliktushelyzeteket szül a későbbiekben.
Aki abban reménykedik, hogy alakítható, formálható lesz majd a partnere a kapcsolat alatt, nem gondolja, hogy kőkemény, mission impossible típusú melóra vállakozik?
Hahaha , senkit nem lehet formálni, felejtsd el.
Gyerekeket esetleg minimálisan, de ott is inkább a személyiség határozza meg hogy miként viselkedik.
Én ezt még nem hallottam, de hülyeség. Egyrészt nincs energiám arra, hogy egy felnőtt embernek anyja helyett anyja legyek, másrészt meg halva született ötlet. Nyilván más tészta az, hogy közösen fejlődünk a munkában vagy személyiségben, összecsiszolódunk, de egy pasi alapszemélyiségét, főleg, ha az anyja így vagy úgy nevelte és elkapatta mondjuk, a büdös életben nem lehet megváltoztatni.
Én mindig azt mondom, hogy az egyetlen dolog, amit formálni lehet egy pasin az az ízlése, öltözködése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!