Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet velem ilyen bunkó csak azért mert korábban visszautasítottam?
Azért bevallom, hogy nőként már utasítottak el, viszont félretettem a sértődöttségemet, amelyet nagyon rosszul tettem, mert: a srác többször bókolt, látta, hogy jól esik ez nekem, ő az én pozitív energiáimból merítkezett a hétköznapokban, de közben ahányszor visszamosolyogtam, már látszott rajta az undor és az arcán egy ilyen "jahj, már megint le akar feküdni velem ez a nő, csak azért, mert mosolyog, jahj" :D Nevetséges drótonrángatás az egész.
Tehát fel kell vállald te is férfiasan annak a következményét, ha elutaítasz valakit, akkor ez lesz, nem kell hümmögni ezen.
Erős "mellé"-t lőttél, két kapcsolatom volt eddig, igaz az egyik csak táv, de akkor is.
Azért kicsi lány, mert nem te vagy a világ közepe. Körülrajongott, örültél, aztán, amikor lépett, visszaléptél. Ő meg továbblépett és úgy kezel, ahogy kezelted.
Az meg eleve sántít a történetben, hogy levegőnek néztétek egymást, aztán random megdicsérted. Ugyanúgy megdicsérted volna valamiért, ha nem tesz ennyit magáért? Kétlem. Így meg, csak egy felszínes próbálkozás volt tőled a dolog, amit pont úgy hárított, ahogy te őt.
Jön itt hideg-meleg, de ha a kedves hozzászólók túllátnának a saját korlátjaikon, továbbá akár a leírt alap kérdést is elolvasnák, láthatnák, hogy nem aztírtad, hogy mivel most már jobban néz ki, akár meg is próbálnád vele. Az elért eredményét szeretted volna dícsérni, amit ilyen módon "elutasított"...a konkrét előzményeket nem ismerve, pusztán a leírásod alapján a következő a véleményem:
Aki a baráti jellegű közeledésbe többet lát, ott nem csak az lehet az ok, hogy félreérthetőek a jelek, hanem az is hogy a másik fél többet akar, ezáltal automatikusan többnek érzi a jeleket puszta baráti gesztusoknál. A visszautasítást nem mindenki kezeli jól, többek között a szóban forgó kolléga sem, ezáltal úgy érzi, te valami főben járó bűnt követtél el ellene....te pedig csak pislogsz és nem érted, mi ment neki ennyire mélyre...egyszerűen más (volt) egymás felé az indíttatásotok, kialakult egy félreértés, abból lett egy feszült légkör, amit te megpróbáltál feloldani (bár a vázolt élethelyzetben a kölsejére tenni pozitív megjegyzést korántsem ajánlott, mert az valóban félreérthető...), ő pedig annak megfelelően reagált, ahogy a korábbi félreértésből fakadó rossz élményt megélte, nem pedig úgy, ahogy az dott élethelyzet indokolta volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!