Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbált már valaki a vele ellenkező nemű kamuprofillal regisztrálni Tinderre? Tapasztalatok?
Lehet én leszek akkor egy ellenpélda, de csinos lánynak tartom magam alapjáraton, bemutatkozásom se volt elrettentő egyáltalán, és bár volt Tinderen úgy napi 1-2 matchem / két hét alatt úgy 10-15 (az izomagy félmeztelen pasik rögtön kiestek a rostámon, tehát az átlagosabb srácokra húztam inkább igent) a 90%-uk nem is kezdeményezett. Szóval, mint valós személy, én ezt nem éltem még át, hogy ekkora "igény" lenne rám. :D Volt akitől "super like" jött, de az se írt aztán... Szóval, most mondjam azt, hogy "taníts mester"? :)
(Sima társkeresőn volt, mikor tényleg sok levél jött, de ott nyilván a fele középkorú férfi, avagy olyan, akivel nagyon nem passzolna az ember lánya...)
20L
Mintha a 21-es a számból vette ki volna a szót!
Én is mostanság kezdtem el használni először, és nekem is tényleg max. napi 1-2 jön össze. Mondjuk én csak azokat jelölöm, akik tényleg tetszenek (az eseteim). Így mire én is valakinek a horgára akadtam, azért kellett próbálkozni. Ja és én sem szoktam rájuk írni, úgy vagyok vele, hogy a kezdeményezés a ffi dolga (1-nél csináltam és nem működött). Így jutottam el oda, hogy elvileg 2-vel talán összejön valami randi.
Amit nem értek, hogy tényleg sok srác visszajelölt, de egyik sem írt rám, egyet kivéve, ő is a "Szia? Hogy vagy?" szöveggel. Mondanom sem kell, nem sikerült elindítani, fenntartani a beszélgetést. Úgyhogy igenis kell, hogy az emberek próbálják érdekessé tenni a csevelyt.
Átlagos lánynak tartom magam (élőben nem szokott gondom lenni az ismerkedéssel). Ennek ellenére szerintem ez a szám elfogadható: nekem sem jön be mindenki, ahogy gondolom én sem az összes embernek.
Egyébként szerintem igenis fontos, hogy tetszünk egymásnak, mert én nem egy HR-es vagyok, aki köteles mindenkivel felvételi beszélgetést tartani, aki csak jelentkezik (jobbra húz). Nálam legalábbis a szerelem másképp működik. Lehet, hogyha beszélgetnék egy olyan illetővel is, aki külsőre nem az esetem, megtudnám, hogy egy normális, szimpatikus ember, de attól még vonzalmat nem tudok erőltetni.
Ez a csak belső értékekre koncentrálás szerintem inkább kisebb kultúrális/vallási közösségekre jellemző, ahol a legfontosabb tényező, hogy a két személy egy közösségbe járjon, ugyanazokat a szokásokat, nézeteket gyakorolja, a vonzalom, pedig inkább másodlagos.
22-es !
"Úgyhogy igenis kell, hogy az emberek próbálják érdekessé tenni a csevelyt."
és TE (!!) mivel teszed érdekessé?
nincs ilyesmire idom meg energiam. ferfi ismeroseim tindererol nezegettuk a felhozatalt, annyit lattam csak, hogy nagyon sok szep, csinos lany van. nem annyira helyes ismeroseim es elegge jo csajokkal matcheltek. az mar mas kerdes, hogy utana tudnak-e veluk beszelgetni.
nokent meg, igen, szep nokent sok matched lesz. de milyen??! azt is nezted? mert egy szep not a fogatlan alkesz munkastol kezdve a 16 evesen kamuprofillal felregisztralt hulyegyerekig kb mindenki jobbra huz. de mire megy veluk?! nem a mennyiseg a lenyeg, hamem, hogy ebbol a rengeteg matchbol hany ertekelheto: elarulom, keves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!