Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok, akinek a tanulmányaik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok, akinek a tanulmányaik alatt és a szakmájukban is főleg azonos nemű emberekkel vannak körülvéve, hogy tűritek?

Figyelt kérdés

Vannak, akik barátnőjükkel, haverjaikkal járogatnak el társaságokba, hogy kissé heterogén legyen a közösség, amely körülveszi őket, de akiknek nincs fix társasága, az mit csinál?

Frusztrál, hogy csak lányokkal vagyok körülvéve. Bulizni ide-oda nagy ritkán elmegyek, de nem érzem jól magam abban a lány közösségben, amely körülvesz, ennek következtében sokkal kisebb az esélyem, hogy valamiféle kapcsolatom kialakuljon. Aki ilyen helyzetben van, hogy éli meg?

2016. júl. 31. 20:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Hogy hogyan? Leginkább egyedül. Sem középsuliban, sem az egyetemen nem volt egyetlen lány osztálytársam/évfolyamtársam, akiket meg másokon keresztül ismertem meg, az mind valakinek a barátnője volt, szóval ismerős a helyzet. Szó szerint alig találkoztam eddig lányokkal, csoda hogy még nem "álltam át"...
2016. júl. 31. 20:36
 2/9 anonim ***** válasza:

középiskolában 4 évig volt 4 lány osztálytársam a 23 emberből, szakmán 2 évig volt 3 lány osztálytársam a 28 emberből.

Bírni jól bírtam... bár szalagavatón nem táncolt az osztály keringőt, mert nem volt kivel. Évfolyamtársak pont elosztva voltak.. mi voltunk a fekete bárányok.

2016. júl. 31. 20:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Nőként nem olyan tragikus az ilyen, persze nem mondom, hogy könnyű, de a nőket legalább észreveszi valaki, míg egy férfinak nehéz csupa azonos nemű közül kitűnni, hogy a nők észrevegyék (középsuliban, egyetemen 0 db lány szaktársam volt... képzelheted).
2016. júl. 31. 21:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem a munkahelyemen csak nő munkatársaim vannak, és kifejezetten tetszik a helyzet.
2016. júl. 31. 22:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Lenne kedved privátban beszélgetni a témáról?
2016. aug. 1. 19:35
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Utolsó: nem látom semmi akadályát, hogy ne beszélgessünk

2016. aug. 1. 20:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Amúgy az számomra még mindig nem egyértelmű hogy milyen nemű vagy, kérdező :D

Mert visszaolvasva a kérdést, értelmezhetem úgy, hogy

a) fiú vagy, és zavar, hogy körülötted mindenki lány, tehát ők azonos neműek

b) lány vagy, és a körülötted lévő lányok veled azonos neműek

2016. aug. 1. 22:08
 8/9 A kérdező kommentje:
Én a b)-re szavaznék :D
2016. aug. 1. 23:20
 9/9 anonim ***** válasza:

OK már világos :)

Hova jársz amúgy suliba?

2016. aug. 3. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!