Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok, akinek a tanulmányaik alatt és a szakmájukban is főleg azonos nemű emberekkel vannak körülvéve, hogy tűritek?
Vannak, akik barátnőjükkel, haverjaikkal járogatnak el társaságokba, hogy kissé heterogén legyen a közösség, amely körülveszi őket, de akiknek nincs fix társasága, az mit csinál?
Frusztrál, hogy csak lányokkal vagyok körülvéve. Bulizni ide-oda nagy ritkán elmegyek, de nem érzem jól magam abban a lány közösségben, amely körülvesz, ennek következtében sokkal kisebb az esélyem, hogy valamiféle kapcsolatom kialakuljon. Aki ilyen helyzetben van, hogy éli meg?
középiskolában 4 évig volt 4 lány osztálytársam a 23 emberből, szakmán 2 évig volt 3 lány osztálytársam a 28 emberből.
Bírni jól bírtam... bár szalagavatón nem táncolt az osztály keringőt, mert nem volt kivel. Évfolyamtársak pont elosztva voltak.. mi voltunk a fekete bárányok.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Utolsó: nem látom semmi akadályát, hogy ne beszélgessünk
Amúgy az számomra még mindig nem egyértelmű hogy milyen nemű vagy, kérdező :D
Mert visszaolvasva a kérdést, értelmezhetem úgy, hogy
a) fiú vagy, és zavar, hogy körülötted mindenki lány, tehát ők azonos neműek
b) lány vagy, és a körülötted lévő lányok veled azonos neműek
OK már világos :)
Hova jársz amúgy suliba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!