Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interferencia kérdése:
Gondoltál már arra, hogy azért (se) találsz társat, mert túl kevés ellenkező nemű ismerősöd van?
Figyelt kérdés
2015. máj. 17. 21:14
1/15 anonim válasza:
Ezen gondolkodnom sem kell mert minden ellenkező nemű ismerősöm foglalt.
A legtöbbnek gyereke is van. Én lehet h le vagyok maradva de annyira talán nem.
Igaz a miénk a 25-32-es korosztály.
2/15 anonim válasza:
Az ismerőseim 99%a ellenkező nemű de velük csak baráti kapcsolatot tudtam kialakítani aztán egy csajba beleszerettem és összejöttünk. 18/L
3/15 anonim válasza:
Igazából ez így van, elvégre 1000 lányból könnyebben találhatsz barátnőt mint mondjuk 50-ből.
5/15 anonim válasza:
Mindig azt mondják h húúú mennyivel több nő van mint férfi....ja de valószínűleg bújócskásat játszanak.,
Illetve lehet h több van de ez 50 felett mutatkozik meg igazán.
6/15 anonim válasza:
Rengeteg ellenkező nemű ismerősöm van. Nem ez lehet az ok.
7/15 anonim válasza:
Gondoltam bizony,volt egy idő amikor erre rájöttem,és elkezdtem közeledni több nő felé,de felesleges volt,ugyanúgy lekoptattak,kinevettek,megaláztak...
Szóval ha szóba sem akarnak állni velem a külsőm miatt,akkor hiába csinálok én bármit,pedig nem vagyok csúnya sem...
23/F
8/15 anonim válasza:
Ilyenkor kell újabb ismerősöket keresni.
9/15 anonim válasza:
Erre pont nem.
Szerintem a párkeresés egy iszonyú összetett dolog. Sok mindennek kell passzolni, hogy jól működjön.
10/15 anonim válasza:
Igen, gondoltam rá, de introvertáltként elég nehezen megy az ismerkedés idegenekkel, szóval nehéz ez egy magamfajta embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!