Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan 20-30 közötti férfiak akik támasztanak elvárásokat is egy nő felé, nem elég nekik az, hogy csak nő nemű legyen és nézzen ki valahogy?
Figyelt kérdés
Most nem arra gondolok, hogy tudjon főzni, mosni, takarítani meg ilyenek. Hanem arra, hogy nem elég, hogy a nő az nő nemű és az sem, hogy átlagon felüli külsejű, hanem elvárásuk az is, hogy valami különleges és egyedi tulajdonsággal rendelkezzenek, ami miatt kiemelkednek a tucat nők közül, és fel tudnak rá tisztelettel nézni.
Vannak ilyen férfiak?
2016. márc. 25. 18:59
1/16 anonim válasza:
Ne magatokból indulj ki ahol az "elvárások a férfi felé" lista egy kisebb regényt tesz ki. Amitől eltérnie szigorúan tilos.
2/16 anonim válasza:
Hát a külső mellett az intelligencia is meg kell hogy fogjon. Ezen kívül a másik elvárás, hogy ő is tartson szépnek, okosnak engem. Hidd el ez már olyan ritka, amikor mindkét fél csak jó véleménnyel van egymásra, hogy már egyedi...
3/16 anonim válasza:
Nem, nincs, mivel így sincs senki, majd ha a nagy csoda különlegességet is elvárom, akkor biztos lesz. :D Legyen normális, és NEKEM jöjjön be, ennyi az elvárás.
4/16 anonim válasza:
Én ilyen vagyok. Nincs is senkim jó ideje emiatt, de nem érzem szarul magam miatta. Majd összejön.
5/16 anonim válasza:
A kérdésed alapján normálisnak tűnsz, arra is engedsz következtetni, hogy szép vagy, valamint különleges. Jó oké. De ha nem várják el akkor már kevesebbnek érzed magad vagy mi ? 29/f
6/16 anonim válasza:
Én ilyen férfi vagyok pontosan és ezért nincs barátnőm mert vannak elvárásaim és a nőknek én általában elég kevés vagyok sajna.
7/16 anonim válasza:
Annyi plusszban, h ne legyen ribizli és legyen némi esze.
Nem is jön össze semmi...
8/16 anonim válasza:
Nem, nem azért nincs senkid, mert te annyira különleges vagy, hogy ezt az ostoba, elmaradott férfiak nem tudják értékelni. Azért nincsen senkid, mert tündérkirálynőnek képzeled magad, az egekben hordod az orrodat, és erre rohadtul senki sem kíváncsi.
9/16 anonim válasza:
Pár héttel ezelőtt volt itt egy kérdés, amiben felsorolták a nők összes létező elvárását. :D Tulajdonképpen trollkodás volt, de nagyon hiteles görbetürköt állított: [link]
10/16 anonim válasza:
Az #1-es hozzászólóra reagáltam, ez lemaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!