Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan 20-30 közötti férfiak akik támasztanak elvárásokat is egy nő felé, nem elég nekik az, hogy csak nő nemű legyen és nézzen ki valahogy?
Most nem arra gondolok, hogy tudjon főzni, mosni, takarítani meg ilyenek. Hanem arra, hogy nem elég, hogy a nő az nő nemű és az sem, hogy átlagon felüli külsejű, hanem elvárásuk az is, hogy valami különleges és egyedi tulajdonsággal rendelkezzenek, ami miatt kiemelkednek a tucat nők közül, és fel tudnak rá tisztelettel nézni.
Vannak ilyen férfiak?
Remélhetőleg van
és némely előző hozzászólót nem kell figyelembe venni. Nyilván van aki a szőke herceget várja... de ez nem ugyan az, mikor valaki tudja kit keres és tudja hogy mással igazán nem is lenne boldog. Veled csak akkor van baj, ha nem látod be, hogy elvárásokkal nehezebb, néha szinte lehetetlen párt találni, Ezt van aki vállalja, van aki nem. Engem is zavarna ha a kiszemelt fiúnak igazából mindegy lenne, ... szerintem önismereti alapokon nyugszik hogy ki mennyi elvárást állít, persze vannak olyanok is akik sok fajta ember típussal el tudják képzelni magukat. Bár személy szerint engem az is zavarna ha meg kérdezném hány ,,komoly kapcsolata" volt már addig mire ő mondana egy 4-5 fölötti számot. Meg hát lássuk be az se túl szerencsés helyzet ha tetszik valaki akinek vannak elvárásai de te pont nem felelsz meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!