Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Próbált már valaki a vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbált már valaki a vele ellenkező nemű kamuprofillal regisztrálni Tinderre? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Kíváncsiságból csináltam egy kamuprofilt egy szép lánynak. Hát valami brutális :D, kb 70 matchem lett egy nap alatt és kb 30-an rám is írtak. Nekem egy hónap alatt nincs ennyi match. És ahogy dobálja fel az embereket, az már mind jobbra húzott. Mindenki azt mondogatja, hogy ne a tipikus "szia!/szia, mizu?/szia, van kedved beszélgetni?" szöveggel kezdjük a beszélgetést, ehhez képest 60 %-uk ezzel a szöveggel indít.
2017. márc. 7. 19:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
97%
A tindernek pont az az előnye, hogy te döntöd el, ki írhat rád. Ha azon panaszkodsz, hogy túl sok üzenet jön, akkor túl sok embert húztál jobbra, tehát a saját magad helyzetét lehetetlenítetted el szándékosan. Szóval a rinya nem legitim.
2017. márc. 7. 20:35
 12/26 anonim ***** válasza:
31%

Hobbim. :D

Na de megértitek már, hogy a lányok miért nem írnak vissza mindig ezen a személytelen izén? Azért, mert naponta 30-an megkörnyékezik, és hiába matcheltetek, attól még idegenek vagytok egymásnak. :D

21/L

2017. márc. 7. 20:35
 13/26 anonim ***** válasza:
23%

#12 Szerintem pedig azért, mert nektek csak a jelentkezők 5-10%-a elég jó.

Ha pedig nem akarok csávózni akkor nem kell fent lenni Tündéren...

2017. márc. 7. 20:37
 14/26 anonim ***** válasza:
70%
Meglepő módon a TÁRSKERESŐ társ keresésre való, nem pedig a végtelen egotok növelésére.
2017. márc. 7. 20:42
 15/26 anonim ***** válasza:
85%
#11 Akkor a kérdező hipotézise, miszerint egy csajnak sokkal könnyebb társkeresőzni is megbukott, mert túl sok embert matchelt, gondolom válogatás nélkül. Egy szép lány profiljával ez nem meglepő, de szerintem egy helyes pasinak majdnem ugyanekkora sikere lenne.
2017. márc. 7. 21:18
 16/26 anonim ***** válasza:
65%

13. Én nem is vagyok fent :D

Pont azért, mert személytelen. :D

Na meg senki sem fog 30 emberrel beszélgetni, sokat a ló se bír.

2017. márc. 7. 21:34
 17/26 anonim ***** válasza:
49%

# 15: a Tinderen pont hogy könnyebb, mivel ugye ő dönti el, hogy kiknek engedélyezi, hogy beszélgethessen vele. Amíg egy klasszikus társkeresőn tényleg bárki ráírhat, itt simán lecsökkenthető akár 1-re az aktuális jelöltek száma. Egész egyszerűen annyit kell tenni, hogy csak azt húzza jobbra, akivel tényleg akar beszélgetni, és ha megvan a match, akkor - mágia következik - NEM JELÖLGET TOVÁBB, hanem arra az egyre koncentrál. Ha az valamiért befuccsol, akkor törli, és jön a következő.

Akkor állhat elő gond, ha jelöl pár embert, de ők csak később jelölik vissza, így tétlenül is összejöhet több match, de erre is megvan a megoldás: rá kell szánni kb húsz percet, hogy utánaolvasson, hogyan működik a tinder, és hogy érheti el, hogy ne ússzon a matchekben.

De hát ahhoz már egy minimálisat gondolkodni kéne, az meg nehéz, lásd ezt a 82%-os nyomorultat, akinek fingja nincs az egészről, de azért csak belepofázik.

A módszer természetesen nemfüggetlen, bárki használhatná, aki arra panaszkodik, hogy túl sok a matche.

2017. márc. 7. 21:56
 18/26 anonim ***** válasza:
86%
A barátom próbálta, azóta örül, hogy nem született nőnek. 2-3 éve történt, azóta is emlegeti, hogy milyen szánalmas leveleket kapott, meg mennyi farokfotót. :D
2017. márc. 7. 22:32
 19/26 anonim ***** válasza:
Amúgy milyen leveleket kaptál? Oké, írtad, hogy több mint a fele ilyen sablon volt, de amúgy mik voltak a frappánsabbak? Ihlet kellene, mert a "szimpatikus vagy blablabla" eddig 0 választ eredményezett társkeresőkön nekem...
2017. márc. 8. 15:08
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

én nem tinderen próbáltam, hanem a párom.hu-n.

Kukis képeket nem kaptam, de üzeneteket bőven, és összehasonlítva a valós férfi profilommal, beigazolódott az elképzelésem, hogy férfiak társkeresőznek aktívan, a nők pedig csak beregisztrálnak, de egészen passzívak, pedig mivel a nők a válogatósabbak, nekik kéne kezdeményezni a kiválasztott férfiak felé. De nem teszik, ezért az egyetlen sikeres módszer, hogy a férfiak minden nekik tetsző nőnek sablonlevelet küldenek, és ha válaszol valamelyik, akkor mehet tovább.

Ja ráadásként: erre a kamuprofilra egyértelműen kiírtam hogy kamu, de még mindig aktív, nem törölték az üzemeltetők, hiszen ezzel SEM foglalkoznak, csak beszedik az előfizetést...

2017. márc. 8. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!