Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbált már valaki a vele ellenkező nemű kamuprofillal regisztrálni Tinderre? Tapasztalatok?
Hobbim. :D
Na de megértitek már, hogy a lányok miért nem írnak vissza mindig ezen a személytelen izén? Azért, mert naponta 30-an megkörnyékezik, és hiába matcheltetek, attól még idegenek vagytok egymásnak. :D
21/L
#12 Szerintem pedig azért, mert nektek csak a jelentkezők 5-10%-a elég jó.
Ha pedig nem akarok csávózni akkor nem kell fent lenni Tündéren...
13. Én nem is vagyok fent :D
Pont azért, mert személytelen. :D
Na meg senki sem fog 30 emberrel beszélgetni, sokat a ló se bír.
# 15: a Tinderen pont hogy könnyebb, mivel ugye ő dönti el, hogy kiknek engedélyezi, hogy beszélgethessen vele. Amíg egy klasszikus társkeresőn tényleg bárki ráírhat, itt simán lecsökkenthető akár 1-re az aktuális jelöltek száma. Egész egyszerűen annyit kell tenni, hogy csak azt húzza jobbra, akivel tényleg akar beszélgetni, és ha megvan a match, akkor - mágia következik - NEM JELÖLGET TOVÁBB, hanem arra az egyre koncentrál. Ha az valamiért befuccsol, akkor törli, és jön a következő.
Akkor állhat elő gond, ha jelöl pár embert, de ők csak később jelölik vissza, így tétlenül is összejöhet több match, de erre is megvan a megoldás: rá kell szánni kb húsz percet, hogy utánaolvasson, hogyan működik a tinder, és hogy érheti el, hogy ne ússzon a matchekben.
De hát ahhoz már egy minimálisat gondolkodni kéne, az meg nehéz, lásd ezt a 82%-os nyomorultat, akinek fingja nincs az egészről, de azért csak belepofázik.
A módszer természetesen nemfüggetlen, bárki használhatná, aki arra panaszkodik, hogy túl sok a matche.
én nem tinderen próbáltam, hanem a párom.hu-n.
Kukis képeket nem kaptam, de üzeneteket bőven, és összehasonlítva a valós férfi profilommal, beigazolódott az elképzelésem, hogy férfiak társkeresőznek aktívan, a nők pedig csak beregisztrálnak, de egészen passzívak, pedig mivel a nők a válogatósabbak, nekik kéne kezdeményezni a kiválasztott férfiak felé. De nem teszik, ezért az egyetlen sikeres módszer, hogy a férfiak minden nekik tetsző nőnek sablonlevelet küldenek, és ha válaszol valamelyik, akkor mehet tovább.
Ja ráadásként: erre a kamuprofilra egyértelműen kiírtam hogy kamu, de még mindig aktív, nem törölték az üzemeltetők, hiszen ezzel SEM foglalkoznak, csak beszedik az előfizetést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!