Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes fiúk titeket idegesít ha ronda vagy kövér nők próbálnak veletek ismerkedni? Hogy reagáljátok ezt le?
Figyelt kérdés
2017. márc. 6. 23:14
11/13 anonim válasza:
Nekem van helyes férfi ismerősöm (konkrétan ex), akire mindig is tapadtak az ilyen nők (kb engem leszámítva, nem rosszindulat vagy ilyesmi, de én vékony, sportos vagyok, az arcom sem csúnya, bár ez nyilván ízléstől is függ). Őt speciel nem zavarta, sőt, mostani élettársa sem szép női szemmel, de boldogok, szeretik egymást. Vannak olyan jó kiállású férfiak, akiknek ők a zsánereik, nincs ebben semmi rossz. Ha pedig nem vevők rájuk, nem hiszem, hogy zavarná őket az érdeklődés, amíg a nő nem megalázkodva, rámenősen próbálkozik, és ért a szép szóból. A legtöbb férfi szerintem képest ezt nem bántóan lereagálni, ha rendelkezik némi érzelmi intelligenciával, ahogy fentebb is leírták páran.
12/13 anonim válasza:
Engem nem idegesít. Igazából jól esik, hogy vonzónak tart valaki. Tisztázni szoktam, hogy mi a felállás ettől függetlenül. Bosszantani inkább az szokott, hogy a nem kövér lányok nem nagyon ismerkednek.
30/f
13/13 anonim válasza:
én átlagos nő vagyok, de szingli koromban rosszul esett, ha egy csúnya fiú próbálkozott nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!