Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen tönkreteszi a kedvemet, hogy nekem nem sikerül összejönni egy lánnyal sem. (? )
Már minden nap ezen rágódok és mindig eszembe jut, hogy nekem mért nem jön össze ez a dolog. Barátaim, ismerőseim többségének mindnek volt vagy van barátnője, csak én érzem ilyen nyomorultul magam.
Az a baj, hogy teljesen kihat az általános közérzetemre is, mert mindig csak ezen rágódok, hogy nekem nincs barátnőm és egyre jobban úgy érzem, hogy fogynak a lehetőségek és egyre több lány van eljegyezve.
Szerintetek butaság? Sokszor mondták, hogy vegyem lazára, ne foglalkozzak ezzel, majd jön, amikor jönnie kell. Én ebben nem hiszek sajnos.
Többen is írtak, akik hasonló helyzetben jártak, hogy lett barátnőjük, elvesztették a szüzességüket, de úgy igazából nem történt semmi, csak túlfujták magukban ezt az egészet.
Én pedig nagyon szégyenlem, hogy még nem voltam nővel, persze nincs rám írva és magánügy, de akkor is.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!