Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak, akik hosszú évekig nem tudtak
összejönni egy nővel se és inkább a saját nemük felé
fordultak elkeseredettségükben?
Nincsenek. De tény, hogy még hetero férfit is könnyebb felszedni hetero férfiként mint nőt. Nagyon ritka egy szingli nő és nagyon megnőtt az értékük az utóbbi években.
2017. febr. 25. 12:38
előbb nyúlnék pisztolyhoz/késhez...
2017. febr. 25. 12:52
Nincs nőm, de ettől még nem leszek b*zi. Inkább szarok az egészre és bedobok pár sört a haverokkal.
2017. febr. 25. 13:03
#2 Kérlek, hogy nagyon vigyázz az ilyen kijelentésekkel. Egy kamasznak, akinek épp kialakult a nemi identitása, és ráébred, hogy homoszexuális, rettenetes trauma ez elsőre. Semmiről se tehet, látja, hogy a többség másmilyen, esetleg küzd ellene, próbálkozik, de nem találja a helyét, a kamasz társai kiközösítik, stb. Hamar saját maga ellen fordulhat. Vigyázzunk rájuk, nagyon értékes emberek vannak köztük (egyébként meg mindenki nagyon értékes).
2017. febr. 25. 13:15
Nem így működik. Elkeseredés nem vezet a nemi irányultság megváltozásához.
A homoszexualitás nem elhatározás kérdése.
A biszexualitás más, de az se úgy van. Legszebben erról Faludy György költő beszélt egy interjúban: - Tudja az úgy van, hogy az ember beleszeret valakibe, aztán az vagy nő, vagy férfi.
2017. febr. 25. 13:19
#4, hosszú évekről volt szó, ez nekem kb 5-8 éves időtartamot simán lefed, tehát a kérdező alaphangon 25 kéne hogy legyen. Sajnálom, de számomra ennél undorítóbb dolog csak a nemi erőszak témája létezik... Ahol, ha rajtam állna, nem lenne könyörület.
2017. febr. 25. 13:29
#6 Bevallom, nem értem.
Én csak azt mondom, hogy #2 azt írta, hogy inkább öngyilkos lenne, mint meleg. Azt hiszem, nem gondolt bele, hogy ezzel esetleg mintát ad annak, aki bajban van, ez jutott eszembe.
Alig hiszem, hogy a kérdező saját magáról kérdez minket, hogy merre induljon. Csak arra kiváncsi hogy mitől lesz valaki homoszexuális, vagy az is lehet, hogy tart tőle, hogy vele ez történhet, mert régóta sikertelen.
De remélem, majd kiigazít, ha tévedek.
2017. febr. 25. 13:47
#2 ÉS #6 vagyok... Igen, magáról kérdez. Ezért gondolom, hogy legalább 20-as évei közepén kell járjon.
2017. febr. 25. 13:52
Not mar ismertem, aki annyira csalodott, hogy leszbi lett, de ferfit meg ezert nem. Nagyon lelki serultnek kene lenni ahhoz.
2017. febr. 25. 14:08
biztos van ilyen barom is a bolygón.
én inkább élek egyedül...
2017. febr. 25. 14:14
Kapcsolódó kérdések: