Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik már elmúltak 25 évesek és még sosem volt kapcsolatuk, a szüleik, rokonaik mit szólnak ehhez?
Persze, ennyi idősen már lehet, hogy nem a szüleiddel élsz, de nyilván találkoztok, beszéltek, stb. Hogy emésztik meg, hogy a fiuk/lányuk "remeteként" él és ez lehet, hogy így is marad?
Azért nógatnak még titeket vagy már ők is beletörődtek, hogy a gyerekük egyedül tengődik és jó eséllyel már nem lesz unoka?(Persze ez utóbbi nyilván nem igaz, mert egy szerető szülő mindig a legjobbat akarja a gyerekének, és ebbe sosem törődik bele.)
Tehát? Szülői, esetleg rokoni, nagyszülői oldalról milyen reakciókat tapasztaltok? Nők, férfiak is írhatnak.
Röviden nem értik h mi lehet a "baj". Hát mint olyan baj az semmi. Én egyszerűen nem kívánok ezzel foglalkozni. Megjegyzem tudatosan. És nem nem a külső miatt van sőt utálni sem utálok senkit.
Nem vagyok magányos, nem unatkozom.
És igazából már annyira kialakultak a saját berögözött szokásaim h a franc fog belőlük leadni.
Gyereket meg soha nem akartam.
És elnézve h élet halál harc megy a 20-on éves csajokért. Most komolyan nem hiszem h pont nekem kéne beszánom ebbe.
Én köszönöm inkább kihagyom. Legalább több a szabadidőm. Meg van magánéletem és nem kell megmagyaráznom h mit, mikor, minek csinálok.
Meg van olyan dolog (szokásom) amit meg úgy se értenének meg a gond meg nem hiányzik.
De ez magányügy. Am senkinek nem ártok vele.
28 F
Én ezt a kérdést már tisztáztam velük mikor 23 éves lettem, azóta eltelt 5 év, és fel se hozódott a téma.
amúgy sok közük nincs hozzá! Nekem nem kell kapcsolat, jó egyedül. Ha ez nekik nem tetszik.. így jártak!
Nyilván ez a párkapcsolatosdi olyan, h. ha valaki huszonévesen nyiott, szeretne párkapcsolatot (és nincs óriási külső v. belső hendikepje, amit nagyon tolerálni kellene, szóval legalább átlagos), akkor lesz neki. Úgyhogy huszon évesen én még nem szomorkodnék.
Aki pedig saját elhatározásából nem szeretne, azt is elfogadom, de nem igazán tudom megérteni, a helyébe képzelni magam.
Ti nem vágytok a testiségre, ölelésre? (Ezt nagyon kíváncsian kérdezem.) Jó 'buli' ám olyannal, akivel kölcsönösen szeretitek, tisztelitek egymást :)
"de nem igazán tudom megérteni, a helyébe képzelni magam.
Ti nem vágytok a testiségre, ölelésre? "
Már elnézést, de mivel nem is a te életed nem kell megértened. Ahány ember annyi igény adott dolgokban.
Én se tudom pl a tesóm helyzetébe képzelni magam aki társfüggő, és kapcsról kapcsra ugrál. Már volt neki v 10.
Szerintem az idő efelé pazarlása drága luxus a munka meg minden kötelező szar mellet. De nem az én életem.
A másik 2-re Nem és Nem. Am meg csak a szex mait fenntartani egy kacsot. 1. Hülyeség. 2. Gerinctelen pofátlanság a másikra nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!