Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akik minden előnyös tulajdonságuk (külső, belső) ellenére sikertelenek a másik nemnél? És olyanok, akik mindenben hátrányosak, mégis zabálja őket az ellenkező nem?
Nem vagyok ronda , sem alacsony, sem bunkó, sem csak szexre utazó, mégsincs szerencsém a nők terén. Első benyomások rólam illetve belsőm elsőre talán sokaknak furcsa ,visszahúzódó bizonyos helyzetekben. Később teljesen pozitív elismeréseket kapok, ha már jobban megismer valaki.
Nehezen ismerkedem , főleg párkapcsolati szempontból.
Valahogy nem sikerül úgy alakítani a dolgokat ha tettszik valaki mint ahogyan kéne, illetve nem tudom lehazudni az égről is a csillagokat mint a legtöbb férfi.
Bár sokszor azt mondom jobb is mert, az az igazság mikor azt látom környezetemben hogy nők első randin ágyba bújnak szinte ismeretlen férfiakkal( aztán persze folytatás nem lesz)....hát nem vagyok maradi de ez szerintem nem vonzó egy nőben.
Bocs kicsit elkanyarodtam, szóval én arra vagyok példa mikor igazából minden megvan egy jó kapcsolathoz, de valahogy mégsincsen szerencsém.
F34
kb mint a #11-es...
Jóképűnek mondanak(azok is akiknek nincs érdekében), magas vagyok, nem vagyok elhízva. Kedves vagyok, vicces, mindenki jófejnek gondol (közvetítéssel értesültem erről, anélkül hogy kérdeztem volna szóval érdek, kamu, és a többi kizárva), és tényleg hívogatnak ide-oda, beilleszkedek a társaságokba, elbeszélgetek szinte bárkivel, szinte bármiről. Intelligensnek is mondanak.
Anyagilag jól állok, "szerszámmal" és annak kitartásával is, és az ezt kipróbált nőktől való visszajelzésekkel is.
CSAKHOGY nem játszom az alfát, nem vagyok "kihaénnem", és túl kedves vagyok, és nem hirdetem a takart méreteimet se, sem a bankszámlám kövérségét, és nem adok a látszatra, annyira nem, hogy egy 28 éves (nyugati) autóval járok, mert menni megy, megbízható, tágas és ennyi nekem elég, és egy 15 éves "gyenge" 48 lóerős motorral. A puszta menőségre fáj egy fillért is kiadnom, sőt nem is érzem a késztetést. És persze nem hazudozok össze-vissza.
Ezért sikertelen vagyok az ellenkező nemnél, csak barát, érzelmi szemeteskuka lehetek, esetleg max szexpartner.
Látok viszont alacsony, kövér, nem éppen jóarcú embereket, akik elég szép nőkkel vannak körülvéve, mert jól tudják előadni a sikeres alfahím szerepet, amin csak mosolygok mennyire átlátszó amikor hallom a vetítőszöveget, pedig ő csinálja jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!