Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vonzodom?
Nem is tudom... mi a közös ezekben a nőkben? Valamilyen külső vonás? Pl agyon vannak vakolva, túl sokat adnak a külsejükre? (csak tipp)
Én egy pillanatig sem tudnék együtt lenni egy ilyen nővel, csodálom, hogy akár rövidtávon bírod.
Ha megtalálod, mi az a vonás, amiben mind egyeznek, tudni fogod, milyen nőket kerülj. Vagy, ha ez nem megy, egyszerűen puhatold ezt ki ismerkedés elején és dobbants, amikor ez kiderül. Megmondhatod kerek-perec, hogy neked ez nem elfogadható, nem tudsz ilyen nővel együtt élni és punk tum. Ennyi. Megkímélsz magadnak fölösleges köröket és elvesztegetett hónapokat.
#3 vagyok.
U.I.: Fölösleges egyáltalán összejönni az ilyenekkel. Meg fölösleges ezt a dühkitöréses témát eljátszani. Talpraesettebbnek, férfiasabbnak kéne lenned, aki tudja, hogy mit akar. Úgy tűnik itt hibádzik a dolog...
"En ezt ugy szoktam, hogy csak annyit mondok, hogy elfaradtam a munkaban, es ha azonnal jon a valasz, hogy "en is" akkor mar gyanitom, hogy mi az abra :)"
Na ne viccelj már, én elég gyakran elfáradok a munkában, és közöm sincs se a hostess munkáshoz, sem az utcán ácsingózáshoz.:) Talán ne a plázában ismerkedj, ha tudod, hogy a radarod befogja az olyan nőket akinél pénzzel szoktak fizetni.Bár furcsa nekem, mennyi k...jár ezek szerint oda, vagy téged várnak, nem tudom. Ez a hét kihívása kérdés lehet mégis csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!