Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én miért nem vonzódom senkihez?
Már 20 éves vagyok, de eddig össz-vissz 2 srác mozgatott meg igazán, mármint szexuálisan is...
Időnként tetszik valaki, de azok nem komolyak, inkább csak olyan nem rossz kategória, de ilyen is nagyon ritkán van. Személyiségre még rosszabb a helyzet. Pedig az a 2 srác sem volt a világ legjobb pasija, de nekem igen, az egyikük az exem, belé nagyon szerelmes is voltam.
Nem vagyok aszexuális egyáltalán, sőt, de ha nincs olyan, aki igazán tetszik, akkor nem vágyom a szexre sem.
Mi lehet ennek az oka?
Hany fiuval probaltad hog szex kozben csak ketto mozgatott meg igazan?
Lehet hogy nem a romantikus regenyekbol es internetes bulvarujsagokbol kellene tajekozodno arrol, hogy alakul ki egy parkapcsolat.
A vonzalom nem szex közben alakul ki, hanem már beszélgetésnél is nagyon jelen van. Ha nincs, akkor a szex is rossz lesz. Elvégre pont azért fekszel le valakivel, mert kívánod... Legalábbis nekem ez a logikus.
1-es, linkelek párat, de nálam a külső csak részben számít, a személyisége miatt is tud vonzóbb lenni valaki. Nagyon tetszenek pl. a mosolygós, vicces srácok.
Gondoltam, csak kíváncsi voltam, hogy milyen srácok "mozgatnak meg" benned valamit, hogy egész életedben csak kettővel találkoztál. Mert nyilván, aki külsőleg tetszik, abba belelátod a jó belsőt is. Érdekes, hogy mennyire nincs fogalmam arról, hogy a nőknek milyen férfiak jönnek be.
Azt hittem, ez az etalon:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!