Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes (főképp) férfiak miért nem értik, hogy ha nem jön be tipikus szexszimbólum valakinek, az nem azt jelenti, hogy annál JOBBAT akar?
De Brad Pitt, gyerekek... ha van ilyen mindenkinek bejövő pasi, az már 10 évvel ezelőtt sem Brad Pitt volt.
Brad Pitt tipikusan a Hét év Tibetben-ben nézett ki jól. Ő "tinikorom" sztárja, mint Tom Cruise, Ben Affleck, Leonardo DiCaprio... most már szakadtak, ráncosak, őszülnek. Leo, istenem, imádtam a hajába hulló szexi tincset, ma meg úgy néz ki, mint apám rusnya haverjai.
29/N
"Hihető, hogy valakinek nem az esete Pitt, vagy akárki a példákból, de azért nagyjából rendben vannak külsőre (ebben remélem egyetértünk). Ha amúgy belsőre szimpatikusak lennének, akkor sem jönnél össze velük? Én a nem válaszra tippelek. "
Speciel Brad Pittel összejönnék, ha kedves lenne, de Stathammel már nem.
"Szerintem pont ott tér el a férfi és a női gondolkodás, hogy egy férfinek elég, ha nem néz ki egészségtelenül a másik, de amúgy rendben van, míg egy nő számára külsőre is pontos igénynek kell megfelelni. Ez a különbség is okozhatja, hogy más jön le ugyanabból a válaszból mindkét nemnek."
Ott is eltér a két nem, hogy ez ki szerint probléma. A férfiak azt, amit te itt mondtál sokszor pozitívumként említik magukról. A nőknek inkább visszás, hogy ilyen nagy a szórás, hogy kikkel jönnétek össze.
Nem a korukkal van baj amúgy ezeknél a pasiknál, hiszen az internet korában bárki találhat fiatalkori képet.
Köszönöm mindenki válaszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!