Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy tipikus, kedves félénk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tipikus, kedves félénk jófiúnak az egyetlen esélye társat találni az, ha egy rosszfiú csúnyán összetöri egy lány szívét?

Figyelt kérdés
A tipikus alfa macsó, egy primitív bunkó állítólag nem foglalkozik a nők érzéseivel. Bár nagyon vonzóak a nők számra, de gyakran megcsalják és megalázzák őket. Egy jó fiú egyetlen reménye, hogy becsajozzon, ha éppen egy olyan csajt talál akit épp akkor alázott meg egy macsó rosszfiú, és a sérült lelkét gyógyíthatja?
2017. jan. 6. 22:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
46%
erre én is kiváncsi vagyok
2017. jan. 6. 22:04
 2/13 anonim ***** válasza:
58%
Nem, az a baj, hogy buta vagy, és buta lányokat keresel.
2017. jan. 6. 22:04
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
A spanom csaja című film erről szól. Ott a hivatásos bunkó gyerek az őrületbe kergeti a kiszemelt lányt és ezután jön a képbe a jófiú, immáron hatalmas előnnyel. De az élet azért kicsit más tudod...
2017. jan. 6. 22:07
 4/13 anonim ***** válasza:
18%
Nem ha gazdag vagy piszok jóképű akkor van. Ha egyik sem akkor még félénkség nélkül is nagyon nehéz...
2017. jan. 6. 22:10
 5/13 anonim ***** válasza:
34%

Sztem ebbe van valami. Azért nem mondanám magam macsó rosszfiúnak de az előző előtti előtti exemmel volt ez, hogy szegényt dobtam kicsit csúnyán -akkor még ilyen kis bunkó ficsúr voltam- és rá pár hétre összejött egy atom nagy gyíkkal aki már régóta epekedett utána mikor még velem volt akkor is de semmi esélye nem volt még a szakításunk után sem nagyon aztán addig addig győzködte míg beadta neki a derekát.

Persze utána mikor 1-2x összefutottam a volt asszonnyal akkor azért benne volt még pár menetbe ellenkezés nélkül szegény srác meg várta otthon :DDD

Most mi van? Ne nézzetek így rám nekem is törték már össze a szivem :D

2017. jan. 6. 22:11
 6/13 anonim ***** válasza:
35%

Figyu kérdező!

Vállalkozó vagyok, van pár edzőtermem.

Állandóan jó nők vesznek körül, sok pultos csajom is van.

Hallom a csacsogásukat egész nap, picsognak mint a pincsikutyájuk.

Nem egyszer kibeszélték már az ilyen anyámasszonykatonákat, akik kb arra jók nekik, hogy elvigyék őket étterembe, és ha már kapnak egy puszit, madarat lehet velük fogatni.

Én meg jót nevetek magamban, és csak annyit kérdezek tőlük, este meló után melyiküket vigyem haza?

Már tudják akkor este akció lesz, fater megmutatja majd nekik mi a szitu otthon.

Szóval azt tudom mondani, növeszd meg a golyókat, és legyél férfi, mert az ilyenektől semmit sem akarnak a nők, az igazi NŐK!nem a kislányok.

2017. jan. 6. 22:12
 7/13 anonim ***** válasza:
34%
Azért ebben valamilyen szinten van igazság, de persze nagyon túlzol. Lehet olyan helyzet hogy a lánynak elege van abból, hogy le se szarják, vagy nem hűségesek hozzá, és egyik ilyen srác után jön a másik, és besokallt, és egy igazi társat keres, itt jöhet szóba egy rendesen srác, aki szereti, törődik vele. Aztán hogy utána mi lesz, senki nem tudja, lehet belépni, és megy vissza a rosszfiúkhoz, lehet nem. Viszont egy két lány ismerősömnél lejátszódott ez a dolog, mármint hogy váltottak, és jól meg is vannak. Reméljük nem kivételes esetek.
2017. jan. 6. 22:13
 8/13 anonim ***** válasza:
34%
Kamu emberkék is megérkeztek, szerencsére :DDd
2017. jan. 6. 22:17
 9/13 anonim ***** válasza:
89%
Ha valaki be tud csajozni az már valakinek olyan hihetetlen hogy el sem hiszi :DDD
2017. jan. 6. 22:19
 10/13 anonim ***** válasza:
44%

Semmi esèly ilyen hozzáàllással.

Hallottál már a barát zónáról? Na oda kerülnél be.

Ismerek egy meleg srácot,bomba csajokkal jár bulizni,mert tudják,hogy nem kezd ki velük.

Legyél te a rosszfiú látszólag,a csaj meg boldog lesz,mert milyen szuper,az ő kedvèért leszel normális

2017. jan. 6. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!