Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban igaz lehet ez a nőkre? Mindnyájan szeretnek kicsit "vadászni"?

Figyelt kérdés

A következő a szituáció: pl. a munkahelyre érkezik egy új munkatárs, egy nő. Sok férfi veszi körül meló közben, elkezdenek legyeskedni is körülötte, udvarolgatnak is neki. Viszont van 1-2 olyan pasi, akik csendesen megbújnak a háttérben, nem csüngenek a lányon egyfolytában, nem törik magukat, hogy a hölgyeményt megismerjék - létezik az, hogy a nőnek pont ez(ek) a pasi(k) fogják felkelteni a figyelmét? Azért, mert birizgálja a fantáziáját, hogy ha szinte az összes pasi rányomult, akkor az az 1 vagy 2 miért nem? És a dolog vége az lesz, hogy a lány megy oda ezekhez az érdeklődést nem vagy alig mutató pasikhoz, direkt keresni fogja őket, a rámenőseket meg "félresöpri".

A lelke mélyén minden "modern" nőben ott van a csábító, a vadász? A nehezebben kapható, a kihívást jelentő mindig vonzóbb a számára? Ide jutott a világ, hogy ha beveszi valaki a leszarom-tablettát férfiként, sikerre számíthat tőlük?

2017. márc. 4. 12:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
6%

Ez nem így működik.

A nő azt fogja választani, amelyik a legjobban néz ki. Ha több egyforma van, akkor a pozíció a következő szelektáló tényező. Ha itt is van egyezés akkor jönnek a belső tulajdonságok (általában humor, bunkóság). Az első kettő sorrendje változhat.

Az első két dolog feltétele, hogy egyáltalán férfiszámba vegyenek, ha ez nem történik meg akkor mész a barátzónájába (= azok a pasik akik meg akarják dugni, de nem felelnek meg neki). Vagy tényleg barátok lesznek, de erre nagyon ritka a valós példa.

2017. márc. 4. 13:57
 12/14 anonim ***** válasza:
62%

Lehet benne valami, de nem a a vadászat miatt. Na meg a próbálkozó kollégák közül egy olyannak, aki ért a nőhöz, és sikerül benne vonzalmat ébresztenie, annak nagyobb sikere lesz, mint aki semmit nem csinál, csak figyel.

Inkább ez olyan szinten lehet igaz, hogyha mindegyik próbálkozó kolléga szerencsétlenkedik, akkor a megbújó férfi azért lesz vonzóbb, mert nagyobb a tekintélye, mint a többinek, aki csak azért rögtön bekezd nála, mert puncija van.

2017. márc. 4. 14:22
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Annyi igazság van benne, amit írt már valaki, hogy a nagy száj üres ígéretekkel nem vonzó. Olyan pasit akarunk, aki nem csak dumál, hanem cselekszik is. A két véglet viszont szintén nem vonzó, tehát ha totál a nyomomban loholsz, állandóan fűzöl, hívogatsz randira, az kétségbeesett hatást kelt, mintha bárki jó lenne, csak valaki leálljon már veled. Ha teljesen letojsz, akkor meg azt hiszem, hogy nem érdekellek.

Szerintem mi általánosságban csábítani, flörtölni szeretünk, nem vadászni, inkább csak adjuk a jeleket meg rebegtetjük a szempillánkat, de azt akarjuk, hogy a pasi akarjon minket és tegyen is értünk.

Egyébként én is most váltottam munkahelyet, és van pár kolléga, aki azért próbálkozik, de semmi konkrét meghívást vagy félreérthetetlen célzást nem kaptam még, csak egyszerű ismerkedés van. Viszont vannak olyanok, akiknek így két hét után se tudom a nevét, mert annyira nem akadunk össze se a kajáldában, se a részlegünkön. Nyilván ha annyira vonzó lenne az ilyen pasi, már legalább a nevét kikutattam volna. :)

2017. márc. 4. 16:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Rám igaz volt egy olyan életszakaszomba mikor nem akartam, semmi komolyat, az ilyen ismeretségekből nem is lett semmi csak flört,játszadozás, minden nő határozott férfit akar.
2017. márc. 4. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!