Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban igaz lehet ez a nőkre? Mindnyájan szeretnek kicsit "vadászni"?
A következő a szituáció: pl. a munkahelyre érkezik egy új munkatárs, egy nő. Sok férfi veszi körül meló közben, elkezdenek legyeskedni is körülötte, udvarolgatnak is neki. Viszont van 1-2 olyan pasi, akik csendesen megbújnak a háttérben, nem csüngenek a lányon egyfolytában, nem törik magukat, hogy a hölgyeményt megismerjék - létezik az, hogy a nőnek pont ez(ek) a pasi(k) fogják felkelteni a figyelmét? Azért, mert birizgálja a fantáziáját, hogy ha szinte az összes pasi rányomult, akkor az az 1 vagy 2 miért nem? És a dolog vége az lesz, hogy a lány megy oda ezekhez az érdeklődést nem vagy alig mutató pasikhoz, direkt keresni fogja őket, a rámenőseket meg "félresöpri".
A lelke mélyén minden "modern" nőben ott van a csábító, a vadász? A nehezebben kapható, a kihívást jelentő mindig vonzóbb a számára? Ide jutott a világ, hogy ha beveszi valaki a leszarom-tablettát férfiként, sikerre számíthat tőlük?
1#
Tehát, ha tetszik nekem egy nő, hozzá se szóljak csak áljak némán a sarokban. Zseniális taktika. xd
Nem. Képzeld el, ember vagyok. Felfogom, hogy nem én vagyok az etalon. Létezhet olyan is, hogy nem jövök be valakinek.
Semmi szexi vagy izgató nincs abban, ha valakiből ki kell erőszakolnod a vonzalmat. Az inkább szánalmas.
Ez azért nem így működik. Valamivel fel kell hívnod a figyelmét akkor is, egy gesztussal egy mosollyal bármivel. Önmagában a visszahúzódás nem vált ki semmilyen reakciót, sőt könnyen lehet, hogy azt sem tudja, hogy a világon vagy.
És még ezeken kívül az sem mindegy, hogy egyáltalán tetszel e a nőnek. Mert ha nem akkor játszhatod neki az elérhetetlent, nem fog rá harapni és semmi nem fog történni az ég világon.
#
Igen, pont erre gondoltam. Ja nem, csak funkcionális analfabéta vagy.
3#
Igen, mindenkivel kikezd mert sok csinos nő van egészen addig amíg valakivel nem alakul ki komolyabb. De pont azért azonnal leírni egy férfit mert ki merte mutatni a vonzalmát elég gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!