Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha van egy férfinek 6 milliárd forintja, akkor mi gátolna meg benne, hogy a összejöjjetek vele?
Az általánosan elítélendő dolgokat ki is zárhatjuk, tehát:
- Tiszta, ápolt.
- Tud helyesen írni.
- Tájékozott és sokan intelligensnek tartják.
- Tisztelettel bánik a nőkkel, de azért nem teljesen nyálas, csöpögős típus.
Egyetlen hibája van csak, nem tud a nőknél kezdeményezni.
26 éves férfiről van szó, teljesen átlagos külsővel. A pénzt pedig teljesen tisztességesen szerezte és nem örökölte.
Ha nekem nem jönne be külsőleg, vagy belsőleg. A pénzéhez semmi közöm, sem mellette, sem ellene nem érv.
Csak elméletben vàlaszoltam, valójàban màr nem jönnék össze se vele se màssal.
Ha nekem nem jönne be külsőleg vagy belsőleg, az megakadàlyozna. A pénze nem érv sem mellette sem ellene, semmi közöm a vagyonàhoz.
Egyébként csak elméletben vàlaszoltam. Valójàban nem jönnék össze se vele, se màssal.
Én ismerek ilyen férfit de nem személyesen.
Volt vele ilyen témám őt az gátolta meg hogy úgy érezte a nő a pénzére hajtott, és nem a személyére.
Ez már elegendő ahhoz hogy a kapcsolat ne jöjjön létre.
Mondta hogy volt olyan nő akinél próbálkozott hogy teljesen normálisnak adta ki magát munkahely lakás és amikor megtudta a nő hogy milliárdos akkor többet látni se akarta. Addig meg egymásba voltak zúgva. Hazugságnak vélte a titkot. De lehet hogy ez egy másik milliárdos volt. Valamiért megtalálnak de mégis hajléktalan vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!