Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi kell nektek, hogy összejöjjetek egy férfival?
Gondolok itt arra, h pl sztem a legtöbb férfinek elég az h a nő jól nézzen ki, és jól érezze magát vele. A nőknek mi kell, e két dolgon kívül?
Kérem normális válaszokat írjatok, illetve a kérdésből is kiderül, h inkább nők/lányok véleménye érdekelne.
Köszönöm a válaszokat! :)
egyetértek a másodikkal, ez egy "vagy van, vagy nincs" dolog. ha "van", akkor jellemzően egy intelligens, humoros emberről beszélünk, aki láttán nem fog el a rosszullét, aki fel tudja kelteni a vágyam (már csak a szavaival, mozdulataival, tekintetével), és akivel elég sok mindenben egyetértünk, illetve akinek a társaságát annyira élvezem, hogy azt állandósítani akarom.
a "nincs" helyzet meg leginkább ennek ellenkezője, és ha ezek közül valami nincs meg, akkor máris a "nincs" állapotba jutunk..
Szerintem amúgy elég igénytelen az a fréfi, akinek az az egyedüli kritériuma egy nővel szemben, hogy legyen szép, és jól érezze magát velem. nem érezném jól magam egy olyan kapcsolatban, ahol ez az egyedüli szűrő. bármikor találni nálam szebbet vagy nálam jobb társaságot, ha ennyi elég neki, akkor pillanatokon belül továbblép. ennél szerintem azért több kell a pasiknak is egy kapcsolathoz.
Hogy tisztelni tudja a pasiját és fel tudjon Rá nézni.
Ha ez nincs meg akkor lehet bármilyen jóképű,humoros,intelligens abból nem lesz komoly kapcsolat.
37F
"Hogy tisztelni tudja a pasiját és fel tudjon Rá nézni."
Ez alatt mit értesz? Mert nő vagyok, és nem tudom, mire gondolsz.
Hallgass akkor a nőkre,de nem jó ötlet szerintem...
Jól írta valaki előttem,a nőknek annyi a lényeg,hogy helyes vagy-e vagy sem,ennyi.Ha az vagy,akkor van esélyed náluk többre is,ha nem,akkor 1 mp alatt elítélnek és elküldenek a búsba.
Megismerni csak akkor akarnak,ha jóképűnek születtél,tehát csak a külső számít náluk sajnos.
Amúgy lehetsz te bármilyen jó tulajdonságú,kedves,intelligens stb.,semmit nem számít,ha nem vagy helyes hozzá.
Ez pedig ugye egy olyan dolog,amit ráadásul nem is tud megválasztani magának az ember,egy adottság ami vagy van vagy nincs... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!