Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi kell nektek, hogy összejöjjetek egy férfival?
Gondolok itt arra, h pl sztem a legtöbb férfinek elég az h a nő jól nézzen ki, és jól érezze magát vele. A nőknek mi kell, e két dolgon kívül?
Kérem normális válaszokat írjatok, illetve a kérdésből is kiderül, h inkább nők/lányok véleménye érdekelne.
Köszönöm a válaszokat! :)
Ahogy nezem, nalad legalabb egyszer nepszeru volt.
Es itt azt kellene figyelembe venned, hogy ezeket a kerdeseket feltevo sracok csak messzirol lattak not.
Eppen azt nem ertik, hogy az a csavo, akit leirtal, hogyan lett akkar csak egyszer nepszeru. A valasz meg az amit irtam
77% os te mindenhol megtalalsz? Ertsd mar meg, h nem ellened iranyul amit irok, meg csak nem is a nok ellen. Egesz egyszeruen a sracok okosabban teszik, ha tudomosul veszik azt, hogy mi a helyzet, fejlesztik magukat, tanulnak sportolnak stb, mert ez szamit, nem az a sok misztikus kemikus okorseg, amit ajanlgattok nekik.
Az esetek kb 1% aban igaz amit ti alitotok.Az a srac meg, aki elhiszi, hogy van ertelme varni a kemiara, meg fszomtudja mire, allati nagyot fog arcra esni
"Ahogy nezem, nalad legalabb egyszer nepszeru volt."
Mellé lőttél :D nem találkoztam ilyennel. (Volt 1 alkalmas dolgom kispöc$ű, nyomi külsejű csóróval, aki nem csinált semmit, és nem értette, miért nem csúszik, de ez csak szimpla lúzer, akivel akkor találkoztam először és utoljára. Szóra sem érdemes :D) Ez csak a "fullos nő vagyok, elég, ha szétteszem a lábam, és fekszem, mint egy fadarab, hisz a design elég bőven" nőtípus férfi változata volt, amit előbb írtam. Normális férfi/nő társat keres, nem szobadíszt, ami jól mutat, de funckionálisan $zart nem ér.
Innen már érthető a "nagyfa$zú" példa remélem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!