Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme tinderezni ha nincs autóm?
Figyelt kérdés
21/F vagyok és sajnos nincs autóm :/. Ismerkedésnél ez mennyire számít? Valamilyen szinten már magától értetődő dolognak számít manapság, hogy a férfinak legyen autója, legalább is szerintem.2017. márc. 3. 18:39
11/16 anonim válasza:
Ha 21 éves férfiként te még mindig szűz vagy, akkor már egy autó se fog segíteni rajtad. Nem az autó hiányával van ugyanis a probléma. Ha egy introvertált, ápolatlan kockafej száll ki a Ferrariból, nem lesz kelendőbb a nőknél, mint egy kocsi nélküli alfahím.
13/16 anonim válasza:
Hát ha csak a környéken élő csajokkal akarsz ismerkedni, akkor annyira nem hátrány (bár egyáltalán nem imponáló), viszont tőled 30-40 kilométerre élő csajokkal, hogy akarsz randizgatni és együtt menni ide-oda? Majd másnap reggel szex után felülteted a távolságira és hazakíséred? Számomra is elég kínos lenne (pasi vagyok). Mondjuk a taxi egy fokkal jobb opció, de autó nélkül tényleg csak a szolidabb, abszolút nem felszínes csajoknál lesz esélyed. Viszont hosszútávon elengedhetetlen lesz a saját kocsi, gondolom ez elég logikus (nyaralás, shoppingolás, vészhelyzet stb. miatt).
14/16 anonim válasza:
Hasonló a válasz mint:
"Van értelme kérdéseket feltenni a GYk-n ha nincs agyam?"
15/16 A kérdező kommentje:
a felszínes csajoknál szerintem csak valami "jobb" kocsival lenne esélyem (talán)
2017. márc. 3. 22:51
16/16 anonim válasza:
Nincs kocsim és eleve csak 10 km van beállítva keresési távolságnak, úgyhogy messzebb lévő lányokkal nem is ismerkedem.
Randikra is általában busszal megyek és sokszor a lánnyal is azzal megyünk haza (vagy villamos, stb).
Sosem volt még ebből gondom, sőt tavaly olyan csajt is dugtam már, akinek volt kocsija és ő hozott haza minket ide magamhoz :D
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!