Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme Facebookon írni egy egy lánynak? Akit csak ott találtam meg, onnét ismerhetnék meg először legalábbis. Később pedig találka?
Van. Egy csajhaveromat felvette random egy 300 km-rel odebbi hapsi. Beszelgettek stb....mar 4 eve jarnak es 3 eve egyutt elnek.
Jo...mindketten az a kategoria h kb csoda ha lesz valakijuk, de bejott es nagyon boldogok!
Nekem ilyenből egyszer lett valami. Viszont a szüleink ismerték egymást, amikor mondta ki ő akkor írtam vissza. Csak két hónapig voltunk együtt, meg amúgy hülyeség is volt, szóval azóta végképp nincs ilyen.
Tényleg, a jó csajoknak ezren írogatnak. Felesleges. Minden lány jobban szeret élőben ismerkedni, főleg barátok barátai között vagy ilyesmi.
Egy próbát megér, csodát ne várj.
Én a többségnek nem is válaszolok, mivel csak annyit írnak, hogy "szia!" se egy -szimpatikus vagy- vagy -ismerkedni szeretnék-. Nem tudom mire számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!