Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi értelme van rendőrként,31...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme van rendőrként,31 évesen futni a nők után, mikor úgyis mind találnak maguknak (tapasztalom, akit kiszemelek, ismerkedek vele, akkor ezekkel jönnek össze) mérnököt, jogászt, orvost?

Figyelt kérdés
2017. márc. 1. 22:20
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
86%
A nők számára a legvonzóbb szakmák a buszsofőr és a rendőr. Nem lehet, hogy te futsz rossz nők után? (na nem úgy rossz nők... :D )
2017. márc. 1. 22:22
 2/35 Noblesse Oblige ***** válasza:
95%
Hát én azért ennyire nem írnám le a rendőröket, legalábbis a nagybátyám az nagyon tudott az egyenruhával csajozni.
2017. márc. 1. 22:23
 3/35 anonim ***** válasza:
98%

már megint ezek a sz..rok? komolyan, nagyon silány a fantáziátok, ha állandóan a mérnököt, a jogászt és az orvost mantrázzátok állandóan.

nem unjátok még?

egy újabb kamu sz..r kérdés

2017. márc. 1. 22:23
 4/35 anonim ***** válasza:
90%
Ez nekem is fura. Én olyan helyen dolgoztam, ahol állandó volt a rendőri jelenlét, kolléganőim folyton csorgatták a nyálukat. Meg úgy általában is azt vettem észre, hogy vonzódnak a nők az egyenruhás pasikhoz.
2017. márc. 1. 22:29
 5/35 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a hármas válaszolóval.

Minden nap ezeket a rendőrös kérdéseket nyomjátok. Baromi unalmas már

2017. márc. 1. 22:35
 6/35 anonim ***** válasza:
37%
Én speciel odavagyok az egyenruhásokért, legyen az rendőr, tűzoltó vagy katona... Van bennük valami....
 7/35 anonim ***** válasza:
27%

a nők köztudottan vonzódnak a rendőrökhöz, hiszen ki védhetné meg jobban a nőket, mint egy rendőr?

tehát nem a rendőri mivoltodban van a hiba. máshol keresd.

8/35 anonim ***** válasza:
95%
Én mérnök vagyok, és egyáltalán nem akarnak tőlem semmit a nők, úgyhogy megdőlt az elméleted. Sőt, a többi mérnök sem számít kifejezetten sikeresnek.
2017. márc. 1. 22:41
 9/35 anonim ***** válasza:
67%

A rendorok szart se vedenek meg 😂😂 Ez egy elavult tevhit. Csak rossz tapasztalataim vannak a rendorokkel, amikor kellett volna es barkinek akivel szoba kerul a tema, szinten. Manapsag az megy rendornek, aki nem eleg ertelmes mashoz. Kifejezetten taszitanak a rendorok, de amit valaki irt, a buszsoforoket se tudom, honnan szedi.

Akkor mar ezerszer inkabb egy mernok, ok ismerosok alapjan nagy altalanossagban full normalisak es okosak.

2017. márc. 1. 22:42
 10/35 A kérdező kommentje:
Na én megmondtam, utolsó is a mérnökre tesz. Majd minden női ismerősömnek mérnök, orvos, ügyvéd, egyetemi tanár párja van.
2017. márc. 1. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!