Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre inkább azt tapasztalom, hogy az öszinte beszélgetés, ismerkedés egyre inkább háttérbe kezd szorúlni. Létezik még olyan lány akinek fontos az öszinteség, szeretet, törödés?
Téged se az eszedért fognak szeretni, már látom.
Komolyan, ennyi eszed sincs. Miért lenne ciki, ha valaki őszinte...stb.. meg amikért itt sírsz?
Önvisszaigazolást vársz? Hogy nyugi, nem ciki, nem veled van a baj. Most örülsz?
Ez most olyan szintű értelmetlen kérdés, hogy baj-e, ha süt a nap és közben mosolygok!
Tudod, az a baj, hogy sokan, akárcsak te is, a pozitív dolgokat már cikinek tartja, mert a sok birka ember akinek már átmosták az agyát másképp viselkedik mint pl. te.
Javaslatom, én is így találtam párt magamnak: fogalmazd meg magadban, vagy le is írhatod, hogy milyen külső és belső tulajdonságokkal rendelkezzen álmaid nője. Aztán csak ezekre a tulajdonságokra összpontosíts. Vonzd be magadnak az ideális párt.
Higgy benne.
"egy lánynak/nőnek azèrt csak fontos lehet hogy ne csak a külsejèt nèzzèk a pasik, hanem azt is hogy milyen belül."
Nos nekem fontos lenne, de mit tehetnék, ha a 95% csak azt lesi?
nem csak gyöngyösön megy ez, de mindenhol.
szintén 30 feletti férfiként szoktam is kérdezgetni a lány barátokat, hogy miért jó nekik, hogy első blikkre mindent elhisznek a szőke hercegnek (mert el akarják hinni), aztán jön folyton a nyavalygás hogy minden férfi mocsok. Nem lenne e egyszerűbb, és hatékonyabb, ha megismernék, valamint ha nem mindig a környezetük 2 legjobb pasija között filóznának, akikre az összes többi csaj is gyúr, és éppen ezért, akiknek a társaság egyik fele már megvolt, a másik pedig meg lesz, de komolyabbra nem számíthatnak.
"Az őszinte lányokat nem becsülik a férfiak többsége ezért olyanok amilyenek."
nem az őszinteséggel van baj, hanem a stílussal.
sokan keverik az őszinteséget a tapló, odamondogató , flegma stílussal, utána meg jön a "bocs, én ilyen vagyok, fogadj el".
az összes eddigi párom olyan nő volt, akivel lehetett nyíltan, őszintén beszélgetni párkapcsolatról, a világ dolgairól, és a férfiak többsége is ilyen barátnőre vágyik
én meg ezt tapasztaltam férfiként :)
Sajnos én is ezt tapasztalom Nőként :( 30N
Nehéz barátokat,levelezőtársakat,
még nehezebb társat találni,sajnos :(
hiába internet,szerencse kell hozzá,ja és 2 ember :)
hogy a levelezés,beszélgetés kialakuljon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!