Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nekem fontos az orál neki nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem fontos az orál neki nem?

Figyelt kérdés

Ha egy vallásossal csak petingeltek és nincs orál ti ott hagynátok?

Akárhányszor fel hozom az orált ő csak "Én még nem állok készen rá, valamikor vágyik rá de mikor oda kerül a sor meg gondolja magát".

Amikor utoljára tértünk ki a dologra csak ennyit mondott " Azt hittem hogy szeretsz, és nem csak ezért vagy velem. De látom neked fontos."

Én se vigyem moziba ? Ami neki pl fontos? Vagy hagyjam inkább...?

Ti mit tennétek a helyembe?

2014. okt. 23. 17:32
 1/6 anonim ***** válasza:
engem taszít a prűdség, nem tudnék ilyen csajjal járni
2014. okt. 23. 17:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Ebből csak a lényeges infók hiányoznak. :)))

Addig nem sütnék bélyeget sehová :)

hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt, szűz e még (kvázi kezdő) stb...

2014. okt. 23. 17:37
 3/6 kolosszus22 ***** válasza:

Bővebben fejtsd ki. Bár tipikus fegyver a nők kezében ez a duma, hogy ha szexben te valamit szeretnél és nekik nem akaródzik megtenni akkor egyből azzal jönnek, hogy nem szereted őket és csak a szexért vagy velük. Mondjuk én eleve nem vesződnék olyannak akinél külön kérvényt kell erre benyújtani ha megtesz, ha nem. Azt szeretem akinél az orális szex ugyanúgy alap dolog mint nálam.

27F

2014. okt. 23. 17:51
 4/6 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok? egyébként én nem bírom az ilyen álszentséget, hogy kiverni kiveri, de a szájába már nem veszi be. az oké, hogy valaki még úgymond nem áll rá készen vagy nem szeretné, de vallásos okokból nem szopni?? isten megbüntet, ha szopsz, de ha csak kivered neki, akkor nem? ugyanmár..
2014. okt. 23. 17:52
 5/6 anonim ***** válasza:

kit érdekel, hogy hány évesek, meg mennyi ideje vannak együtt?

ha a srác úgy gondolja, hogy itt az ideje, a csaj meg nem, akkor egyértelmű, hogy nem illik össze a szexuális elvárásuk

2014. okt. 23. 17:55
 6/6 anonim ***** válasza:
hát nem mindegy azért, hogy egy 13 évestől várod el, hogy szopjon le vagy egy 23 évestől.. de az tény, hogy ha nem passzolnak az igények, akkor nagyjából annyi a dolognak.
2014. okt. 23. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!