Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyre inkább azt tapasztalom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gilera28 kérdése:

Egyre inkább azt tapasztalom, hogy az öszinte beszélgetés, ismerkedés egyre inkább háttérbe kezd szorúlni. Létezik még olyan lány akinek fontos az öszinteség, szeretet, törödés?

Figyelt kérdés
Az interneten egyre több társkeresö oldal van, ès ott a facebook is. Egy átlagos nőre, sok pasi rá ír, ezèrt sok hodolóra tesz szert. Hiányolom az öszinte beszèlgetèseket, egyre inkább felületessè válnak a nők. Lehet hogy egy kicsit règimódi vagyok, de ugy gondolom hogy egy lánynak/nőnek azèrt csak fontos lehet hogy ne csak a külsejèt nèzzèk a pasik, hanem azt is hogy milyen belül. Számomra fontos dolog az összetartás, ès a szeretet. Átlagos srác vagyok, 180cm magas, 80kg. 30 èves. Nem szègyelek oda menni egy lànyhóz hogy megszólitsam, de itt vidèken, Gyöngyösön zárkozotabbak a lányok. Elszoktam menni ide oda csavarogni egy kicsit, de azt tapasztalom hogy itt vidèken nehezebb az ismerkedès. Lányok! Szerintetek ciki az ha egy pasi öszintèn szeretne ismerkedni, ès nem pedig hazugsággal fèrre vezetni a lányt pusztán azèrt szex legyen a vège?

2017. febr. 19. 08:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nekem fontos az őszinteség, a szeretet, a törődés - a már kialakult párkapcsolatomban.

Amikor egy gyakorlatilag vadidegen pasi részéről tapasztalok ilyesmit, az inkább a tapadás kategóriája, mi inkább zavaró.

Nem tudom, hogyan ismerkedsz, de azért nagyon fontos a fokozatosság és hogy csak olyannál lépj tovább, akinél nyitottságot tapasztalsz.

2017. febr. 20. 10:56
 12/20 anonim ***** válasza:
Kedves 8-as én is arra gondoltam amire te és hidd el az én párom ezt nem becsüli bennem. Egyáltalán nem vagyok tapló és odamondogatós.
2017. febr. 20. 15:05
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy tapadós tipus! Igen.. Sokan össze keverik az öszintesèget, a taplósággal. Nehány iskola? Kedves komentelö! Gondolom te mèg nem voltál lent a padlón, nem voltak mèg gondjaid mert te az èleted minden területèn, sikeres vagy! Erre azt tudom mondani hogy aki a legnagyobb kritikus, annak van mit söprögetnie a saját háza táján!
2017. febr. 21. 01:44
 14/20 anonim ***** válasza:

"Sajnos én is ezt tapasztalom Nőként :( 30N

Nehéz barátokat,levelezőtársakat,

még nehezebb társat találni,sajnos"

Na igen... az utolsó szakításom a páromban, és a baráti társaságomba került. Azóta mindent megpróbáltam ilyen téren, de azt látom, hogy 30 felett halmozottan nehéz akár haverokat, akár barátokat, akár párt találni. Ez már nem a főiskola, itt már nincs minden héten valami rendezvény, hogy odamehessen az ember valami csoporttárs lányhoz és a barátnőjéhez...

pedig egyelőre nem szeretném feladni sem a barátokat, sem a pártalálást

2017. febr. 21. 17:51
 15/20 anonim ***** válasza:

Egyébként az az érdekes, hogy sokszor előfordult, hogy valakivel akár csak barátkozás, akár randizás szempontból elkezdtem beszélgetni, és rengetegen ilyenkor egyszerűen ölik a kommunikációt (egy szavas válaszok, lezárt válaszok, visszakérdezés, interakció nélküli kommunikáció, nem viszi tovább a témát, etc).

Sokáig azt gondoltam, hogy ez egyértelműen azt jelenti, hogy én nem jövök be neki, hogy velem van a gond. De mostanában ismerősökkel vagy neten beszélgetve túl sokan panaszkodnak erre. Mintha ez nem is személyes lenne, hogy nem én nem jövök be neki, hanem valójában mintha elfelejtettek volna beszélgetni, kommunikálni az emberek, vagy legalábbis nem érzik olyan fontosnak.

2017. febr. 21. 18:13
 16/20 anonim ***** válasza:

...jah, vagy rajtad kivul meg 5 pasinak valaszolgat

2017. márc. 20. 23:26
 17/20 anonim ***** válasza:

15:

A nők nagyon nagy százaléka elvárja, hogy a férfi szórakoztassa őt, mint egy cirkuszi bohóc, miközben ő semmit nem tesz a beszélgetést fenntartásáért. Ez is egy ok...

2017. márc. 21. 01:47
 18/20 anonim ***** válasza:

A Nők szeretik bemagyarázni a plebsznek, hogy gyakorlatilag bárkinek esélye van náluk, aki megüti az intellektuális mércét, csakhogy ez egy hatalmas átverés. Tanuljátok meg, a nők ismerkedésnél a hibákra utaznak, amit teljesíthető külsővel egyébként burkolni lehet elég sokáig. Nem hiába járja az a szójárás és tapasztalat a férfiak között, hogy a nagyképű, burzsuj, népszerű, jóképű csődörnek az atyaúristent is elnézik, a kis átlagjancsikák esetében meg a legapróbb bolhából is elefántot kreálnak problémák terén.

Egyszóval hatalmas baromság, hazugság részükről a "nálam mindenkinek esélye van, aki megnevettet/humoros/intelligens/művelt" kijelentésnek. Ennek alátámasztásképpen vajon miért írnak ki napi rendszerességgel 15-20 olyan kérdést, amiben a pasijuk leggusztustalanabb tulajdonságait ecsetelik, ám ők mégis ragaszkodnak a pasikához, miközben nekem, a monitor ezen oldalán a pofámról sül le a bőr, hogy egy felnőtt nővel hogy tehet ilyet egy szintén felnőtt férfi. És ezekhez a mocskokhoz ragaszkodnak foggal-körömmel.

Számomra a nő maga az ellentmondás, az önellentmondás, a hazugság, a hülyének nézés, az átverés definíciója, entitása, fizikai megnyilvánulása.

2017. márc. 21. 20:40
 19/20 anonim ***** válasza:

"...jah, vagy rajtad kivul meg 5 pasinak valaszolgat"

Ahogy írtam ez face to face is így megy... Nem csodálom, hogy neked gondjaid vannak a kommunikációval, ha olvasni sem tudsz.

2017. márc. 22. 19:15
 20/20 anonim ***** válasza:
ilyen lány szerintem nem létezik a föld nevü bolygón
2017. márc. 22. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!