Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre inkább azt tapasztalom, hogy az öszinte beszélgetés, ismerkedés egyre inkább háttérbe kezd szorúlni. Létezik még olyan lány akinek fontos az öszinteség, szeretet, törödés?
Nekem fontos az őszinteség, a szeretet, a törődés - a már kialakult párkapcsolatomban.
Amikor egy gyakorlatilag vadidegen pasi részéről tapasztalok ilyesmit, az inkább a tapadás kategóriája, mi inkább zavaró.
Nem tudom, hogyan ismerkedsz, de azért nagyon fontos a fokozatosság és hogy csak olyannál lépj tovább, akinél nyitottságot tapasztalsz.
"Sajnos én is ezt tapasztalom Nőként :( 30N
Nehéz barátokat,levelezőtársakat,
még nehezebb társat találni,sajnos"
Na igen... az utolsó szakításom a páromban, és a baráti társaságomba került. Azóta mindent megpróbáltam ilyen téren, de azt látom, hogy 30 felett halmozottan nehéz akár haverokat, akár barátokat, akár párt találni. Ez már nem a főiskola, itt már nincs minden héten valami rendezvény, hogy odamehessen az ember valami csoporttárs lányhoz és a barátnőjéhez...
pedig egyelőre nem szeretném feladni sem a barátokat, sem a pártalálást
Egyébként az az érdekes, hogy sokszor előfordult, hogy valakivel akár csak barátkozás, akár randizás szempontból elkezdtem beszélgetni, és rengetegen ilyenkor egyszerűen ölik a kommunikációt (egy szavas válaszok, lezárt válaszok, visszakérdezés, interakció nélküli kommunikáció, nem viszi tovább a témát, etc).
Sokáig azt gondoltam, hogy ez egyértelműen azt jelenti, hogy én nem jövök be neki, hogy velem van a gond. De mostanában ismerősökkel vagy neten beszélgetve túl sokan panaszkodnak erre. Mintha ez nem is személyes lenne, hogy nem én nem jövök be neki, hanem valójában mintha elfelejtettek volna beszélgetni, kommunikálni az emberek, vagy legalábbis nem érzik olyan fontosnak.
...jah, vagy rajtad kivul meg 5 pasinak valaszolgat
15:
A nők nagyon nagy százaléka elvárja, hogy a férfi szórakoztassa őt, mint egy cirkuszi bohóc, miközben ő semmit nem tesz a beszélgetést fenntartásáért. Ez is egy ok...
A Nők szeretik bemagyarázni a plebsznek, hogy gyakorlatilag bárkinek esélye van náluk, aki megüti az intellektuális mércét, csakhogy ez egy hatalmas átverés. Tanuljátok meg, a nők ismerkedésnél a hibákra utaznak, amit teljesíthető külsővel egyébként burkolni lehet elég sokáig. Nem hiába járja az a szójárás és tapasztalat a férfiak között, hogy a nagyképű, burzsuj, népszerű, jóképű csődörnek az atyaúristent is elnézik, a kis átlagjancsikák esetében meg a legapróbb bolhából is elefántot kreálnak problémák terén.
Egyszóval hatalmas baromság, hazugság részükről a "nálam mindenkinek esélye van, aki megnevettet/humoros/intelligens/művelt" kijelentésnek. Ennek alátámasztásképpen vajon miért írnak ki napi rendszerességgel 15-20 olyan kérdést, amiben a pasijuk leggusztustalanabb tulajdonságait ecsetelik, ám ők mégis ragaszkodnak a pasikához, miközben nekem, a monitor ezen oldalán a pofámról sül le a bőr, hogy egy felnőtt nővel hogy tehet ilyet egy szintén felnőtt férfi. És ezekhez a mocskokhoz ragaszkodnak foggal-körömmel.
Számomra a nő maga az ellentmondás, az önellentmondás, a hazugság, a hülyének nézés, az átverés definíciója, entitása, fizikai megnyilvánulása.
"...jah, vagy rajtad kivul meg 5 pasinak valaszolgat"
Ahogy írtam ez face to face is így megy... Nem csodálom, hogy neked gondjaid vannak a kommunikációval, ha olvasni sem tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!