Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi értelme van rendőrként,31...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme van rendőrként,31 évesen futni a nők után, mikor úgyis mind találnak maguknak (tapasztalom, akit kiszemelek, ismerkedek vele, akkor ezekkel jönnek össze) mérnököt, jogászt, orvost?

Figyelt kérdés
2017. márc. 1. 22:20
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
18%
Nem bírom a mérnököket, múltkor elcseszték a szünetemet. 5 perccel később kellett miattuk meginnom a kávémat, mert balfa..kodtak egy géppel, hát ezért nem kegyelmezek én egyetlen egy mérnöknek sem. A rendőrökkel nincs különösebb bajom, csak ha netalán verekedésbe keveredek, vagy pl. egy nőt mentek meg egy állattól,akkor ne szóljanak bele, ne vigyenek be önbíráskodás vádjával, hanem inkább adják ide a gumibotot, hogy hatékonyabban tudjak eljárni.:) Igaz, szerencsére még nem keveredtem komolyabb verekedésbe, remélem nem is fogok.
2017. márc. 2. 00:00
 22/35 anonim ***** válasza:
89%
Mi a hobbid? Fallabda vagy mi ilyen úri huncutság? :D
2017. márc. 2. 00:09
 23/35 anonim ***** válasza:
91%
Vedd el minden mérnök jogsijat, és akkor csak te tudsz a csajert menni.
2017. márc. 2. 00:55
 24/35 anonim ***** válasza:
94%
Taszítóan provokatív a kérdésed, a butaságodat tükrözi. Lehet, hogy ez a probléma?
2017. márc. 2. 01:54
 25/35 anonim ***** válasza:
65%

Igen, szexi az egyenruha, nekem is vonzza a szemem kb. 30 másodpercig, vagy egy maszti erejéig.

De, nekem sosem kellene egy mérnök, orvos stb.

Egy kidolgozott testű, hosszú hajú "viking" asztalosnál nincs jobb!!! <3 (Amilyen a férjem is!)

Erős, szexi, határozott, intelligens, kedves, odaadó és kitűnő férj!

(Egyébként én is mérnök vagyok, mégsem kéne sohasem mérnök, párként!)

2017. márc. 2. 08:05
 26/35 anonim ***** válasza:
Na, hogy javítsam a statisztikádat. Jártam mérnökkel több évig, és mégis rendőr a férjem és a gyerekeim apja.
2017. márc. 2. 09:29
 27/35 anonim ***** válasza:
Utánam pl. "futhatna" egy jóképű rendőr... :)
2017. márc. 2. 09:48
 28/35 anonim ***** válasza:
68%

Hidd el, nem minden nőnek mérnök, orvos, jogász a párja.

A baráti körömben:

- rendőr (bár ott a nő is az)

- motorszerelő

- közgazdász

- tanár

Bár én mindig mérnököt választok (ex és a párom is az), pedig kamaszként elképzelhetetlennek tartottam.

2017. márc. 2. 09:58
 29/35 anonim ***** válasza:
65%

28-as vagyok.

"választok": egyszerűen akik megtetszenek, mind ebben a szakmában dolgoznak, ami sokszor az első randin derül ki. :)

2017. márc. 2. 10:01
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Ez bullshit.

Orvossal nem randiznék, ismerem őket túlságosan jól, a nagy részük olyan, amilyen.

Ezen kívül viszont nincs elvárásom a munkát illetően. Randiztam már jól menő vállalkozóval, gyári munkással, művésszel, és igen, mérnökkel is. Ha van közös alaphang, akkor én személy szerint nagy ívben teszek rá, hogy -a tisztesség határain belül- mi a munkája.

2017. márc. 2. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.