Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van rendőrként,31 évesen futni a nők után, mikor úgyis mind találnak maguknak (tapasztalom, akit kiszemelek, ismerkedek vele, akkor ezekkel jönnek össze) mérnököt, jogászt, orvost?
Igen, szexi az egyenruha, nekem is vonzza a szemem kb. 30 másodpercig, vagy egy maszti erejéig.
De, nekem sosem kellene egy mérnök, orvos stb.
Egy kidolgozott testű, hosszú hajú "viking" asztalosnál nincs jobb!!! <3 (Amilyen a férjem is!)
Erős, szexi, határozott, intelligens, kedves, odaadó és kitűnő férj!
(Egyébként én is mérnök vagyok, mégsem kéne sohasem mérnök, párként!)
Hidd el, nem minden nőnek mérnök, orvos, jogász a párja.
A baráti körömben:
- rendőr (bár ott a nő is az)
- motorszerelő
- közgazdász
- tanár
Bár én mindig mérnököt választok (ex és a párom is az), pedig kamaszként elképzelhetetlennek tartottam.
28-as vagyok.
"választok": egyszerűen akik megtetszenek, mind ebben a szakmában dolgoznak, ami sokszor az első randin derül ki. :)
Ez bullshit.
Orvossal nem randiznék, ismerem őket túlságosan jól, a nagy részük olyan, amilyen.
Ezen kívül viszont nincs elvárásom a munkát illetően. Randiztam már jól menő vállalkozóval, gyári munkással, művésszel, és igen, mérnökkel is. Ha van közös alaphang, akkor én személy szerint nagy ívben teszek rá, hogy -a tisztesség határain belül- mi a munkája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!